29 July 2012

long time no see

jo, hej bara! saker som händer just nu som tvingar mig avstå från all rolig bilddokumentation på blogspot: ööööh, juste, inget! just nu ja. men fy fasiken vad mycket jobb det varit de senaste veckorna. nästan så jag kände mig manad att gå i sommaride för att slippa all hets. sådandär taskig stress som gör att man bara ligger sömnlös i sängen om nätterna, vrider rastlöst på sig i flera timmar mellan lakanen, och bara stirrar upp i taket och tänker på alla saker man absolut inte får glömma att fixa följande dag/vecka/år. men nåja, sånt tjafs börjar vi vara over with. som tur är.

och eftersom jag inte har några saker att stressa upp mig över just nu, och för en gångs skull fått njuta av helg utan (nästan) nåååågot som helst program, så känner jag värsta weekendbluesen spela dumma toner långt inne i själen på mig. gah. vartifrån kommer all dålig feelis inuti mig ifrån egentligen? var hör den hemma?!

så skönt med måndag imorgon, haha! nästa vecka innebär ganska lite jobb, underbart, och jag ser framemot ett långt telefonsamtal, lönedag, bostadsmässan, gymmet och massamassa photoshop (ligger så sjutk efter på fronten, ett drös med konfirmations- och bröllopsbilder ligger och väntar på att bli behandlade och vidareförmedlade till dem som förevigats på själva bilderna).

nåja. eftersom det har en tendens att bli sjukt tråkigt med bildlösa blogginlägg, så ska dethär inte bli ett sånt. istället kan man beundra en mobilbild som inte är tagen med instagram (och tur är väl det, en dag när jag cyklade och pratade i telefon samtidigt, tappade jag telefon rakt i gatan av bara farten. MEN! nokian är välbehållen med endast EN skråma. kunde ha svurit mitt liv på att den gått i tusen bitar, så hårt som den dängde i marken den dagen. ett litet stycke iphone hade nog crashboombangat i spillror samma sekund den nuddade gatan. intresseklubben, over).

cykelhjälm

sen ett försök på en rolig fotoutmaning via maria. och ett megaförsök på att inte lämna den halvvägs sen, utan faktiskt slutföra den. den får köra igång första augusti häröver. och alla hänger på så man har en massa intressanta bilder att kika på i bloggarna sen, va? bra, då har vi deal på den!

photoaday


bilden är från fat mum slim. hon har en massa massa bra fotoutmaningar, en för varje månad faktiskt.
denna ovan är årets januariutmaning!

No comments:

Post a Comment