15 May 2013

när tystnade har varit total

jahaja, hej! här inne var det livat. eller...?

idag spenderade jag min sista förmiddag i skolbänken i tavastehus på ett bra tag framför, vilket betyder att jag äntligen har sommarlov. HURRA! sommarlovet ska jag givetvis spendera på jobbet, meeeen även semestra mitt ass off when the time for semester is right, så att säga. men innan sommarlovet kan börja på riktigt ska jag skriva tre eller fyra eller fem eller kanske tusen rapporter och skoluppgifter och lämna in och vara klappad och klar innan jag kan slappna av helt. åh, den dagen den sista uppgiften är inlämnad måste vara himmelriket.

sen när jag inte längre behöver ha dåligt samvete över att jag gör annat på datorn än skriver och filar på skoluppgifter, ska jag möjligen återuppta den här bloggen. annat som kanske också behöver återupptas är kameran. sedan jag bekantade mig med iphonen, har min canon fått damma på hyllan allt oftare och oftare. och det är synd. näe. någon ordning måste vi nog få på den saken också. så en gammal bild från förra årets majmånad på det!

l o v e

so long for now!

4 comments:

 1. tänkte på dig igår Lotta,
  och samma dag publicerar du ett inlägg - yes!
  skönt att höra att allt är bra,
  förutom skoluppgifterna hit och dit då...
  men jag får uppfattningen om att du ser
  "ljuset i tunneln", så go for it!
  kram, Paula

  ReplyDelete
 2. Underbart! Äntligen ett inlägg! Du har alltid så skojiga, trevliga och fina inlägg att det är ett rent nöje att läsa din blogg. Hoppas du uppdaterar mer i sommar! Ha det bra!

  ReplyDelete
 3. bloggar dina syskon?

  ReplyDelete
 4. åh, tack paula och susanna! ljuset i tunneln (sommarlovet alltså) är äntligen här, och jag kan äntligen göra saker såsom blogga nu när deadlinesen är fixade ;)

  anonym: nej, inte så vitt jag vet.

  ReplyDelete