2 October 2011

up from below


rönn

den här hösten är på många sätt den bästa på många långa år. äntligen börjar jag komma ikapp mitt förstånd, äntligen känns det som att jag kan fullända alla år som gått med att riva sönder någon av de sista livlinorna till spärren i livet. det är bra på alla sätt och vis. jag undersöker själen, formar fysiken, tänker på hur livet kan se ut om ett år, om fem år, om en hel livstid. jag har plötsligt massvis av möjligheter att utmana mig själv på alternativa sätt. inget att klaga över. bara saker att tänka över. bra saker.

saker att se framemot: födelsedagarna i november, systerdotterns dop, coldplays skivsläpp och julen, exempelvis. och galna dagarna förstås, hehe, first up!

2 comments:

  1. härligt, härligt!

    ReplyDelete
  2. gud vad kul! jag blev jätteglad när jag läste det här, fasen vad skönt för dig! tänkte nästan skriva "det förtjänar du" men heck, det handlar inte om att FÖRTJÄNA nåt. man ska må bra i grunden men sen såklart får man ha dåliga dagar osv, sånt mänskligt upp&nergångar... man ska inte ha ett avgrundsdjupt mörker inuti sig, u know what I mean.. & jag är övertygad om att du förstår skillnaden i det jag försöker få fram, jag orkar inte förtydliga mer :) vad har du för planer för närmsta framtiden? jag skulle älska ett mail eller brev med mer info och filosoferingar á la bästaste lotta (hint, hint) eller bara allmänt dina ord. men känn ingen press för tusan!

    ReplyDelete