11 November 2011

och så fick hon ett namn!

jag har sagt det förut och jag säger det igen - det är verkligen det roligaste privilgiet att få och kunna bebisblogga, i syrrans ställe, utan att själv behöva reproducera sig, hoho. barn är ju så tacksamma att fotografera, särskilt bebisar. så här kommer en tillbakablick på dopet som ägde rum på svenska dagen, det vill säga förra söndagen.

dop
lilla Anni, som hon nu officiellt heter, fick ha dopklänningen som mamma gjort till oss syskon för evigheters evigheter sedan. mamma stod också för de rosa småbröden med bokstaven A som dekoration, jag tror att vi alla haft likadana på våra dop, med varsin egen bokstav.

dop3

dop4

dop2
jag hade den stora äran att hålla lillen under dopceremonin. hon sov som en smockstock genom hela ceremonin, så det var mycket lugnt i kyrkan den eftermiddagen.

dop1

dop12
systern a.k.a mamman a.k.a festvärdinnan - sjukt snygg, hursomhelst.

dop11

dop10
A var sömnig som få och gäspar glatt på ungefär varje bild, haha.

dop9

dop5
A körde ett hejvilt famnrally under dagen, gladast av alla famnar var nog i den minsta systerns, eller jag menar, minsta mosterns famn!

dop6
och mamma som nuförtiden är mormor, roligt värre att tänka sig!

dop7
gäsp-ligan!

dop8

och så var det med den dophistorien! systerdottern fick ett finfint namn, festfikat var sött och heltrevligt, bland festgästerna fanns det många roliga att hälsa på, och vi kom oss hem helskinnade med varsitt fadderintyg i bakfickan. avslutningsvis: ÅÅÅÅÅH, anni är så fin.

1 comment: