27 March 2012

om att återkomma


jag lever fortfarande, men hinner fasiken inte riktigt med just nu. det känns som att jordklotet snurrar dubbelt snabbare, och precis som en ny vecka börjar med måndag, hinner man blinka några gånger, för att sen fatta att det är fredag igen. inte mig emot egentligen, men det är himla frustrerande att inte hinna med nåt överhuvudtaget. vakna, jobba, äta, sova, vakna, jobba, äta, sova, osv. men nåja, det snabba tidsförloppet kombinerat med att vardagen faktiskt är jätterolig tack vare det mycket fantastiska jobbet gör att det känns som om det vore helg hela tiden just nu, haha.

skärmen till vår dator har crash-boom-bang:at, och vi har en tillfällig lånad variant i bruk just nu. den lånade skärmen är perfekt till allt annat, men alldeles för liten för att använda ihop med photoshop, så för att undvika ett nervöst sammanbrott, så ska jag vänta med att presentera bildmaterial från den första vårmånaden sen när vår nya bildskärm anländer.

då ska jag berätta om lillasystern som var här förra helgen, om hur mycket snö det kommit sista veckorna i mars och om den underbara systerdottern jag var och träffade för ett par veckor sedan. sen har jag också lust att berätta om hur mycket jag vill ha sommarsemester just nu! om uteserveringslängtan, resefeber, solbränd hud och sommarevenemang. men inte idag, nu ska jag nämligen kila till jobbet, jag har för yttersta ovanlighetens skull haft ledigt en vardagsmorgon, och har faktiskt haft en riktigt ypperlig tisdag hittills, jag har fixat skolansökningarna, gått en morgonpromenad, trängts i soffan med tre katter och virkat vita svarta och gråa ränder (inte av katterna dock, även om färgskalan matchar dem perfekt), druckit te och ätit muffins, och laddat om tvättmaskinen ett antal gånger, ja alltså, de där sakerna man gör i allsköns ro en ledig dag. end of story, för nu: jobb!

No comments:

Post a Comment