22 February 2012

fastlagsåke, om katten får bestämma

fastlag

fastlagsbulle

jag avskyr verkligen bullar, för både vetebullar, smörbullar, kanelbullar och whateverbullar har en tendens att bli så jädrans torra typ GENAST man tar dem ur ugnen. men jag älskar fastlagsbullar! de är så bedrövligt ostiliga i kombinationen vetebulle + grädde + mandelmassa, men herregud så det kan bli gott. om man inte är otursam och måste välja på mandelmassa och grädde, så ska man absolut rada bullen full av både och. det är bästa kombon, och allra bäst är de förstås om man bygger ihop dem av alldeles nygräddade mjuka och ljumna bullar. mmm.

fastlagskatt

övriga noteringar:
1.  vädret är uselt; snöstorm! precis som det började se lovande ut för vårens ankomst. sol och dropp från taket och sånt.
2. jobbet har gått helt bananas den här veckan, plötsligt har alla spädbarnsföräldrar tydligen bestämt sig för att börja träna, och vi vyssjar bebisar så svetten bara rinner om oss och armarna pumpar mjölksyra och känns som efter ett värre powerpass. herregud alltså. jag har gått från jobbet med tinnitus och darrande kropp exakt varje dag den här veckan, och det är bara ONSDAG! bevare mig.

3 comments:

 1. ååå vad gott det ser ut!
  Ja, vårväder är inte så dumt :)

  ReplyDelete
 2. lever du lotta? hur går det? allt väl? många kramar!!

  ReplyDelete
 3. Tack fina fina. Livet är så...brutalt. Antar att jag förtjänar det. Nåväl... Ser att du inte uppdaterat på ett tag, hur är det? Tänker på dig JÄTTEOFTA.

  ReplyDelete