21 April 2012

crazy town

IMG_4613

IMG_4617

IMG_4620

i en eld-och-lågor-feelis laddade jag med sjukt bra frukost (rispiroger och smör med ägg, persilja och grynost, och apelsinjos förstås, jag funkar inte utan Godmorgon-jos. och hundra credpoäng till mig för comobon persilja (järn) och apelsin (c-vitamin), kände mig nästan heligt duktig, hahaha) igår, min hellediga dag till ära. kollade upp det sista i Galna Dagar-katalogen under frukosten, vek de sista kom-ihåg-kanterna i katalogen, och packade sen väskan inför ett effektivt gympass.

nåja, sen glömde jag busskortet, och så missade jag bussen därtill, och så vidare, men höll modet uppe och tänkte att jag nog fasiken hade råd att cykla den rediga milen till gymmet. tre sekunder efter att jag satt mig på cykeln blev det värsta snöovädret, såklart. men jag cyklade ändå, slaskblöt och med famnen full av blötsnö, och körde ett långt cardio-pass och ett bra mage-rygg a.k.a elixia shape-pass, och kunde sedan genomsvettig i omklädningsrummet konstatera att jag glömt min handduk hemma. oduschad cyklade jag till stan i min redan genomblöta jacka-halsduk-mössa och gjorde stockmanns crazy days i ett svettigt, äckligt men vältränat kroppstillstånd på ungefär tjuogfem minuter. inte illa pinkat, va! sen lämnade jag cykeln i stan och betalade mynt på bussen som tog mig och mina tjugoelva väskor och stockmann-påsar ända till hemdörren (jag måste nog visa favoritinköpen nån annan dag).

sen kunde jag kora min så hemskt trevliga lediga dag med att få ett hälsningar-från-arslet-meddelande, och vips, så befann jag mig på jobbet ändååå, mycket bittert.

men, huvudsaken anyways: att den här jävla snön a. smälter bort nån gång, helst innan midsommar., b. slutar komma ner i dehär överraskande stora mängderna hela tiden, HALLÅ DET ÄR NÄSTAN MAJ VI LEVER I. precis som vi fått några dagar sol, och precis som vi äntligen fått lite riktiga vårtecken, typ musöron på buskagen och sånt, så nog fan ska det komma snö till förbannelsen då, va?!

IMG_4604

IMG_4605

No comments:

Post a Comment