17 October 2012

historierepris

hela min lilla själ mår gott på vardagsplanet nu: skolan hann bara börja känns det som, och nu är det redan höstlov! eller ja, inte än, för lovet kör igång officiellt först på måndag, men fyra dagar av fem möjliga vardagar är skollediga denna vecka, HOW COOL IS THAT. så vad jag vill satsa på de kommande dagarna är väl ungefär att nollställa hjärnan, passa underbara barn på jobba, gymma och sådana där roliga saker. och julstäda hemma, förstås!

jag har snöat in mig på jul nu! jag blir så glad i magen när jag tänker på hur man snart kan kvällspromenera runt i decembermörkret och smygkolla på alla julgranar och all juldekor i höghusfönstrena. det är nog något av det mysigaste. och julklappsinköp, woho! och alla juldofter! allt!

blir dock inte lika glad i magen av att det på en vecka blivit kallt som i graven, och jag blir inte ett dugg mysig i huvet när jag tänker på snö. nä. då vill jag mest bara inte vara med längre.

men okej, nu när jag 'långledig' så är det nu eller aldrig med att ta itu med alla bilder från tidigare i år. jag menar det! men några bilder nu iallafall, på vad jag orkat plöja mig igenom i arkivet: (exempelvis min allra nyaste och mest favoriserade muminmugg just nu, min nya kompis som heter mini-Acer (så jäkla bra att kunna ligga i sängen om kvällarna och surfa runt på facebook....), makia-marimekko-björnborg-grejerna jag roadade med mig hem från Galna Dagarna (äääälskar dem), juldoften och julkonfekten jag köpte i veckan samt brevet från min lillasyster 7 år, som prickat in ett besök hos oss i helgen)

geez

höststudier

mumin hurra!

shob

IMG_8554

brev

1 comment:

  1. jeee kul med uppdatering! nu blev jag vääldigt sugen på att köpa den där muminmuggen, ajdååå :)

    ReplyDelete