19 December 2012

look back, september

nu när jag kommit igång med bläddrandet i bildarkivet, så here är some pics från den töntiga kryssningen jag och jusselito gjorde nån gång där i slutet på september. vi råkade alltså ha ett presentkort på kryssning, och bokade in oss i en sådan där semilyxig hytt. alltså det var faktiskt LITE trevligt. att åka tåg till hamnen tur-retur, snabbdejta två sköna bönor i åbo innan avfärd, dricka breezers, äta mycket god mat (även efterrätten var helt okej i buffén denhär gången, särskilt dom där små chokladmoussena på bild), bara hänga med jussi, sitta uppe sent i den taskiga baren och lyssna på en ganska så begåvad trubadur.

vad som inte var lika skojigt var att det gungade som satan ombord, särskilt uppe hos oss på däck nummer 9 eller 10 eller 11 eller vad det nu var (högt upp iallafall). det var inte heller så skojigt att vi vakade till halv fem den där kvällen, och planerade att sova till ungefär elva - MEN vi råkade ha turen att ha en barnfamilj i hytten intill, där tre stycken ungar vakande kvart över sju och lekte vilddjursdjungel fram till klockan halv nio, sen började de springa fram och tillbaka i korridoren och rycka i dörrhandtagen tills en ganska förbannad och sömnig karl vrålade sina lungor tomma på luft åt dem ute i korridoren. det är faktiskt inte helelr särskilt trevlig stämning ombord, eftersom man måste se på när unga brudar i minikläder skrider förbi gäng av dreglande perversa karlar (ew), plus att det faktiskt är på gränsen till sjukt hur många styckna stupfulla, redlösa homo sapiens som faktiskt får rum på en och samma båt. galet!

lika roligt som det var kanske att köpa två biljetter för 7 euro stycket till båtens biograf. hett tips: don't do it. just don't. jag orkar inte ens berätta om utrymmena och sittplatserna och ljudisoleringen där, men det överlägset bästa med filmen var absolut att lip syncen inte RIKTIGT fungerade, att ljudet kom ungefär 3 sekunder efter att det rörts på munnen i filmerna. så det var en mycket nytänkande och spännande filmupplevelse för mig. ja. kan inte riktigt komma ihåg vad filmen hette dock.

summa summarum: det var den första och sista kryssningen för oss va, hehe. kryssningsfartyg som vikingline är definitivt endast till för att åka över till sweden med, så fort som möjligt, och det allra bästa är om man inte behöver hänga på båten i vaket tillstånd. period.

men okej, vi fick ju nöjet nästan gratis, så det får väl gå för denhär gången, hehe.
mvh / otacksam-och-aldrig-belåten

viking

viking2

viking3

viking4

5 comments:

  1. I used to be suggested this website by means of my cousin.
    I'm no longer sure whether this submit is written by way of him as nobody else understand such detailed approximately my trouble. You're wonderful!
    Thank you!

    Feel free to visit my web blog :: Low Carb Ernährung Rezepte

    ReplyDelete
  2. I'm extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it's rare
    to see a great blog like this one today.

    Feel free to visit my homepage; Steinzeitdiät

    ReplyDelete
  3. whoah this blog is magnificent i love studying your posts.
    Stay up the good work! You know, many people are looking around
    for this info, you can aid them greatly.

    Also visit my web-site :: geld anlegen

    ReplyDelete
  4. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it.
    Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how can we communicate?


    Also visit my blog :: low carb salad dressing

    ReplyDelete
  5. I quite like reading an article that will make people think.
    Also, thanks for permitting me to comment!

    my website - Wie kann man sich die gesunde und einfache Ernährung ohne Weizen vorstellen
    my site > glutenfreie Diät

    ReplyDelete