9 August 2013

ett stycke stockholm

augusti har inletts och h&m:s höstkatalog har kommit. det tyder väl starkt på att hösten är här precis närsomhelst nu? tillsvidare har den dock inte visat några tecken på att den börjat närma sig. temperaturen utomhus ligger fortfarande duktigt över 20, och det är så kvavt att man dör litegrann. utan att klaga, men: guuuud vad det är varmt hela tiden! dör värmedöden när jag cyklar till jobbet, på jobbet, dubbeldör när jag cyklar hem, när jag lagar mat, när jag soffhänger, när jag promenerar - och nätterna är väl värst. att sova i ett isbitsbad vore nåt alltså! den enda stunden under dagen som känns överkomlig och okej, är sekunderna efter att man stigit ur duschen. ungefär, hehe. nä skoja, halvt. fast på riktigt känns det nog som att jag går omkring i en bastububbla mest hela tiden... 

men för att börja den här dokumenteringen nånstans - några bilder från stockhoooolm! både iphone- och canonversioner. där var vi ju i början av juli och semestrade lite grann. promenerade tills benen blev mos, åt gott, drack mycket (någon valde läsk och andra drack öl), bodde på kalasmysigt hotell och hade det lajbans. älskar den staden! nästa gång vi åker dit, har vårt resesällskap utökats med en helt ny person - det är en spännande tanke. 

IMG_1610

IMG_9757

IMG_1611

IMG_1593

IMG_1612

IMG_9780

IMG_9777

IMG_9813

IMG_1583

med oss hem från grannlandet hade vi i vanlig ordning svenskt godis (daim snax!), loka & bonaqua silver i varierade smaker, lagerhauskassar och ett nytt stycke dalahäst förstås. stod i en liten evighet i en souvenirbutik och velade mellan både färg och storlek, och bestämde mig sist och slutligen för en vit häst. nästa gång blir det en grön en! i ministorlek, helst.

IMG_1634

sista graviditetstrimestern har också inletts, så sjukt konstigt att tänka att om mindre tre månader är bebisen redan här, efter all evighetslång väntan och längtan. jag SKA blogga mer om det kapitlet, inom kort! vinunderligt men sant - jag har till och med även bildmaterial att komma med. bättre sent än aldrig gäller hoppeligen det här med att bebisblogga också, hehe.

2 comments:

  1. Hjärtat mitt, vilka underbara bilder från Sthlm :) Vi måste få in en tfndejt någon dag, längesen vi talades vid sist och jag saknar ju dig som attans <3

    ReplyDelete