5 July 2010

stuck in the 90s, SOS

jag gör det näst mest spännande jag nånsin gjort - nämligen mobilbloggar! wohoo! det mest spännande jag gjort är faktiskt det jag gör nu - nämligen sitter på sverigesbåten och är på väg mot relativt okänd destination. fast det här med båten är nog så satans tråkigt, vi håller på att tråka ihjäl för femte timmen i rad, och det är ju lajbans med tanke på att det fortfarande är sex timmar kvar innan vi är framme i stockholm... såhär har det sett ut de senaste timmarna:

jussi: ska vi gå ut på däck i solen ett tag?
lotta: okeeej... för fjärde gången, men okej...
väl ute, jussi: oj vad blått vatten.
lotta: ja gud, jätteblått.
jussi: titta en segelbåt.
lotta: ja gud, se på den.
jussi: jävlar i gräset vad det blåser!
lotta: ja, gud va det blåser.
jussi: jahapp... oj, titta, en segelbåt till.
lotta: ja gud, ser man på, en segelbåt. otroligt. verkligen. jihuu.
lotta: jahapp... men att... ska vi gå till taxfreen för sjunde gången..?
jussi: NEJ, DIT GÅR VI INTE.
lotta: jahapp, men att OJ KOLLA EN FISKMÅS OCH EN SEGELBÅT!!!
jussi: ja, kolla bara, jätteotippat.

vi kan bara konstatera att min kropp på äldre dar blivit känslig för sjösjuka, att sverigebåtarna hör hemma på det arla hemska 90-talet och att det kommer bli seventh heaven att komma till stockholm OCH hitta sig en trygg campingplats (obs, viktig punkt) att sova på. nu måste jag börja använda mina styrkor till att hålla jussi vid liv i den här tristessen, som nog bara är tillfällig men som piskar våra liv väldans onådigt just nu. vi återkommer.

2 comments:

  1. Wuhuu, sounds great det där...not. Jag vet känslan! Det hänger ganska mkt på båtarna också, har jag analyserat. På viking line blev jag uttråkad efter fem minuter, medan Silja Line slog rekordet och jag blev uttråkad först efter tio minuter. Wow, not bad lixom. På viking line fick vi dessutom fyra gratisbiljetter tur/retur för 4 pers/biljett. Jee, precis som att vi tänkte att nu ska vi i höst helt säkert ut och resa fyra gånger med viking line. Hm... Hur har resan gått annars? Ser fram emot uppdatering och många bilder!! :)

    ReplyDelete
  2. Lilla lotta!! Det kändes som evigheter sen som vi följde våra bloggar. Dags att bli lite ändring på det nu va???

    Baby, you can call me Nollea, aleqxandra... Eller what ever!

    ReplyDelete