4 July 2011

punkt 4 - min hobby

jag vet inte riktigt om jag har nån riktig hobby som jag liksom faktiskt ägnar fritiden åt? eller vad räknas som en hobby? dom hobbies man hade som liten var ju så självklara, scouting, ridning, läsa ryska eller spela gitarr till exempel, sådant som man verkligen ägnade sig åt. jag gör inget av det längre, så jag tänker istället på saker jag tycker extramycket om att göra. och jag kunde inte bestämma mig för en särskild, så det fick bli följande:

att fotografera
camera

virknål och grejer (en helt nyfunnen grej, så himla bra!)
mormorsruta

att baka
morotskaka

dag 1: självporträtt dag 2: favoritpryl dag 3: en familjemedlem dag 4: min hobby dag 5: en gammal bild dag 6: tema ”grön” dag 7: en bild som jag aldrig lagt upp dag 8: en favoritbild dag 9: dagens dag 10: detta gör mig glad dag 11: tokigt dag 12: min vardag dag 13: tema ”ljus” dag 14: en vinterbild dag 15: kärlek dag 16: självporträtt i svartvitt dag 17: ett ögonblick dag 18: känslor dag 19: här bor jag dag 20: tema ”olika” dag 21: när jag var liten dag 22: mitt beroende dag 23: en sommarbild dag 24: detta gör mig glad (favorit i repis) dag 25: i all hast dag 26: detta skrattar jag alltid åt dag 27: tema ”två” dag 28: väder dag 29: nyaste bilden på mig själv dag 30: valfri bild

5 comments:

 1. De där "hobbysarna" känner jag igen...
  Kramen.

  ReplyDelete
 2. Bra hobbys! Och tokfina bilder!
  Kram / Kristina

  ReplyDelete
 3. Jessica acissey4 July 2011 at 22:20

  men blogga och dina katter då! :') och skriva brev till mig (hehe..närå) (ska svara på ditt andra långa meddelande/kommentar senare..) virka&sticka önskar jag att jag var mer intresserad av än jag är, jag har viljan och människor som vill lära mig, men jag är alldeles för rastlös. nångång ska jag få tummen ur.

  ReplyDelete
 4. Härliga hobbys- delar dem med dig. kram johanna

  ReplyDelete
 5. such beautiful pictures!
  what camera and lens?

  ReplyDelete