5 August 2011

disco very

åååh så skönt med helg! det är älskvärt hur man uppskattar helgerna nu igen, när man jobbar sådär på riktigt! (japp, jag ska sluta tjata om den saken nu). även om jag ska passa barn nån timme imorgon förmiddag, så känns tanken på en skön fredagskväll ihop med jambosambon bra värre. typ bastu + välkyld cranberry long drink = life (eller = stupa i säng innan klockan 21.00, hehe)! innan dess så väntar en liten sväng till stan dock, för uppköp av ny kameraväska! den gamla skruttiga var på tok för liten, och dessutom är den och flänger runt i köpenhamn just nu ihop med tusingen (kameran var det, ja!), som i detta nu hoppeligen försöker charma till sig ett nytt hem. den missionen håller vi tummarna för!

eftersom dagen från och med nu är helledig, så tänkte jag spenderna lite qualitytime i photoshop för att ta itu med gammalt bildmaterial jag inte ens hunnit bläddra igenom än. därför kan jag nu i bilder berätta vad vi gjorde förra fredagen:

fat lady in
jussi jobbade som ett tok förra veckan, hann typ inte ens sova hemma för att det var så himla bråttom med projektet på jobbet (kul = not), med remonten på den där lokala nattklubben som stod i lågor förra senhösten. nåja, som dellön för mödan fick han och hans arbetsteam inbjudan till grand opening partyt, till förra fredagen alltså. klubben som tidigare hette Love Hotel hade bytt namn till Fat Lady. nä, jag vet, nåt mer inbjudande namn kan inte jag heller komma på, hur jag än försöker tänka. alltså...

fat lady
vi trodde det skulle vara värsta trevliga vip-festen med mat och dryck och något tiotal gäster, men icke. gratis dricka fick man ju, i form av öl och torr äppelcider, men hela stället var helt fullpackat av människor under bara inbjudningstillställningen, AC:n fungerade inte riktigt som den antagningsvis borde ha fungerat och det astrångt överallt.

fat lady chill
jussi ställde sig världsvant vid en vägg och kikade ihop med sin bror in alla brandvarnare typ eller nåt som de hade installerat natten innan med stressvetten i pannan. jag gjorde dem sällskap, men kollade in brudar i minimala oufiter och snubbar i crocs istället.

tre night
vi lämnade stället en timme efter ankomst typ, haha, jackpot med andra ord! istället gick vi till en liten bar där musiken var lite mer varierad än på det tidigare nämnda rejvet, och ljudnivån cirka 750Db lägre. herregud, jag trodde ju att min hörsel aldrig skulle återhämta sig från timmen på Fat Lady (hola, pensionärslotta speaking igen, favorit i repris). hehe. där nöjde vi oss med självbetald dricka och mingel. sen hoppade jag och jussi på bussen hem, när vi promenerade genom stan blev jag återigen hemskt frälst över hur fin jag tycker att den här staden är. hemstaden. och så var det med den fredagen.

tampere night

3 comments:

  1. "Fat Lady"? Hahaha. Varför i hela friden väljer man ett sånt namn om man har chansen att byta namn på "Love Hotel"? :P

    ReplyDelete
  2. Du tar otroligt fina bilder :)! Supersnygg redigering också. Själv använder jag telefonkamera och iPhoto, vad flashigt :P.. Kram //sam

    ReplyDelete
  3. Fat Lady är nog det finaste krognamnet jag någonsin hört om.

    ReplyDelete