17 August 2011

reda upp

mes

kapitel sjuttiofemtusen i det här livet går ut på att jag just nu

-är så sjukt jävla förkyld. har därmed även sagt "see you" åt smaksinnet, det rök när det tilltäppta huvudet dök upp.
-bråkar lite med motivationen att fiska upp kameran ur den nya klarröda kameraväskan. fy. jag har inte lust att ta en enda bild mer i hela mitt lilla liv mer, känns det som. det gamla minneskortet rymmer typ hundra bilder tagna med den nya kameran, och det är ju himla värt. därtill tog det några hundra år innan datorn ville börja avläsa de sabla RAW-filerna igen. död åt inspirationen, hälsade den och la av.
-ser ut som en kråkskrämma med en halv vissen spannmålsodling över huvudet, luggen är lång och färgen pissful och hoppeligen blir det någon fason på frisyren nästa vecka igen. KANSKE.
-hostar som något pucko (utöver förkylningen). antingen slutar jag fanimig hosta snart, eller så fortsätter jag med det livet ut. eller nåt. alltså jag börjar snart misstänka att jag har hiv eller nåt (no joke!). herregud, hur svårt kan det vara att vara läkare och utfärda en utredningsremiss? nä alltså, det vete fan.
-bläddrar i nya IKEA för hundrande gången och tänker på att bygga hus. helst redan idag.
-läser om bantningsboken riktad till 4-åriga tjejer och mår illa. och tänker på att jag nog helst av allt inte vill baka fram någon egen avkomma till den här världen alls. och om jag mot förmodan skulle vilja det igen någon vacker dag, så tänker jag flytta till djungeln och låta ungen växa upp fri från precis alla miljoner normer, förväntningar, fördomar och samhälleliga fulheter.

tack, det om det, vi får återkomma.

p.s. dessutom vore det himla sjysst om jag plötsligt fick chansen att resa bort till ett litet tag. jag som för några dagar sedan nästan dog av panik i en vild maskin på nöjesfältet, har ändå bott på Ryanairs hemsida de senaste dagarna. en citysemester? en solsemester? ja, vadsomhelst, tack. till och med en tur-retur-på-24-timmar skulle sitta mer än perfekt.

3 comments:

  1. Hej bara. Nu känns det ju redan lite bättre. Någon annan där ute som också är snorig och förkyld till tusan. Näe, fy för detta!! :S Men du ser ju himla glad och fin ut där på bilden. Säg inte att den är tagen nu när du faktiskt är förkyld. Pliis! För jag ser ut som en trasa...en blöt äcklig trasa, som man känner sig när man mår såhär. Fun... Krya på dig!! :) //Terese

    ReplyDelete
  2. HAHA! no worries terese, bilden är ur arkivet, och du kan ge dig på att jag också ser ut som en stinkande blötistrasa med ett ballonghuvud som pricken över i:et. nåja, det gläder mig också att höra att jag inte är ensam om förkylningen ;) vi kanske slipper vinterkrämporna istället? (knappast, hoho). krya på fina dig du också! :)

    ReplyDelete