17 August 2012

17. water

regn

IMG_1448

vatten i form av vattendroppar. jag sitter hemma i en från-golv-till-tak-städad-lya och mår gott. tvättade alla (fyra) fönster tidigare idag, och plötsligt känns det som att hemmet är som ett helt nytt place. ja, man ser faktiskt ut  genom fönstrena på ett HELT annat sätt nu. hehe. känner mig dessutom som en helt ny människa nu när "alla" fotojobb blivit klara och även vidaresända till dem som beställt dem och nu, när alla veryimportant-jättekrävande-saker på det riktiga jobbet är avklarade (tillsvidare, iallafall...). nu kan jag a. bara chilla vidare och b. avslappnat jobba på att redogöra mig mentalt inför skolstarten. skiter på mig bara jag tänker på det just nu, menatteeeh..

helgen ska framåt innebära festivalbesök a la lokalevenemanget blockfest. känner mig lite kluven till artisterna, hahahahaha, men ni vet, det kan ju bli hur bra som helst iallafall?! mitt kompani lovar gott, och vädret ska också vara bra imorgon, och livemusik (även om det är töntcheek på fråga) är ju ändå livemusik (försöker trösta mig själv här, jag hade faktiskt inga valmöjligheter i den här frågan, jussi bokade både sällskap och biljett innan jag hann yttra mig om något, så då bara tackar vi och tar emot, höhö. tackar BARA å sällskapets vägnar, dock). och cranberry longdrinken som kronar allt förstås, NICE LIFE, hörrni!
 

1 comment:

  1. Hej!!! Nu var det längesedan! Hur är det?! Vad ska du börja plugga? Jag mår mycket bättre nu även om det är långt kvar. Det är en enorm skillnad från innan jag blev inlagd! (t ex tjugo kg, omg)..gör ont alltihop och saknar allt som var men det är så jävla skönt att slippa vara rädd för att hjärtat ska ge upp, känna hur långsamt hjärtat slår, låg oregelbunden puls osv. Heja livet!! KRAM!

    ReplyDelete