23 August 2012

21. reflection

IMG_4451

tummen upp genom en speglande parfymflaska. tummen upp för saker som att det är fredag imorgon och för att det i sin tur betyder helg. och tummen upp för hur oanständig man ser ut genom ett lamt fisheyeperspektiv precis innan läggdags, hehe.

lite klagomål torsdagen till ära? okej: tummen ner för... att jag ännu ska jobba ikväll, nerpissade barnkläder, lunch som man blir illamående mätt av, min arm som fortfarande är ond som en djävul efter stelkrampsvaccinet jag hämtade i förrgår, filmen We Need To Talk About Kevin (mycket intressant och bra film, men storyn i sig och den rätt så skickliga filmatiseringen av den gör den mycket, mycket, mycket tragisk, vill inte precis tänka på att sådana människor/barn faktiskt finns på riktigt också...), ett ytterst rörigt hem som innefattar ett ton smutstvätt som man borde göra något åt så småningom.

några flera saker att lägga tummen upp för, dock, som lite positiv balans här: att pepsimax för en gångs skull finns till bra erbjudande på citymarket just nu, att säsong 2 av Solsidan äntligen körde igång på yle igår, mintglassen jag åt efter jobbet, att det snart blir hööööst. efter förra helgens dundervärme är jag helt redo och taggad för höst nu igen! planerar att åka norrut för att idka LITE vildmarksvandring i september, och jag önskar att höstvädret skulle visa sina finaste sidor just den helgen! möjligen, MÖJLIGEN, ser jag mest framemot att köra hem via haparanda och ett svenskt ica, hehe. men det om det. när vi talar om att campa med tält och sovsäck, känner jag för att balla ur. vem faaaaaaan vill sova ute i nollgrader om man kan sova skönt på hotell några hundra meter bort, jag = skogsmulle = inte sant.

3 comments:

 1. Oisko vkl-treffit mitään?

  ReplyDelete
  Replies
  1. vastaus on että kyllä, ehdottomasti treffit! soitellaan huomenna (ihana ajatus että huomenna on perjantai!!!) :)

   Delete
  2. Parhautta! Soitellaan huomenissa, nyt unimaata kohti!

   Ps. Superihanat tentsut seuraavassa kirjotuksessa ;)

   Delete