2 January 2012

2011, part one.

januari. det nya året började med att vi firade en försenad jul hemma hos familjen i österbotten. jag bowlade för första gången, var ganska skitdålig på det, men hade sjukt roligt. två dagar innan bowlingkvällen ringde min syster till mig och berättade om att hon var gravid och att en bebis nalkades mot hösten. det var chockerande nyheter, haha, men fantastiskt och roligt sen när chocken lagt sig! lilla pärlan spenderade en helg här och jag lärde henne leka med kameran, vi åkte och spanade in delfiner och småfiskar till särkänniemi, och mitt hår var långt och förfärligt.
_MG_3855
      _MG_4021
  
_MG_4326
   
_MG_4404
  
_MG_4182

februari. vi fick besök från åbo, essi tågade hit och det var så hemskt trevligt. vi drack te, lagade massa god mat, åt gott och pratade och ja, sånt man gör med en finfin vän. det var så förbannat jävla kallt ute, jobbet bland butikhyllornas varor tog slut, och jag hade det mest ganska grått och tråkigt hemma för mig själv med katterna. jag åt fastlagsbullar, och panikbesökte en frissa när hårdilemmat till slut inte gick att dras med längre, och herregud, hon kapade av mig typ allt hår, bad om pengarna, och jag gick hem och smyggrät lite grann. sen panikbesökte jag frissa nummer 2, fick skadan något så när reparerad, och var fit for fight för hoppa på flyget till spanien, hotellet i alicante, och huset vi hyrt i torrevieja. spanienresan var den överlägset roligaste och den mest spännande resan jag någonsin gjort (inte ens planet störtade)! vi åt och drack (bland annat sangria och jordgubbar som var stora som meloner, typ), cruisade runt landskapen, skrattade så vi kiknade - jo, en massa roligt.
_MG_4540

_MG_4623

_MG_4755

_MG_5737

_MG_5205

_MG_4875
   
_MG_5058
mars. första helgen i mars kom vi hem från spanien, efter en supersnabb sväng i frankrike och en halvsnabb sväng i stockholm. det var fortfarande jävligt kallt i hemlandet, och det var aaaasmycket snö ända tills slutet av månaden. lilla pärlan lekte hos oss över en helg, och en annan helg satt vi tavastehus och rökte vattenpipa. sen började det ljusna, solen sken och videungarna kom tillsammans med vårens första fräknar._MG_5970

_MG_6141
      _MG_6305
 
_MG_6361

_MG_6461

videss
  
april. lillasystern hälsade på oss igen, många små fina blommor orkade sig, och solen sken och värmde så mycket ibland.jag förevisade sommarens kommande solglasögonmode, höhö, i det pinsammaste laget, och vi satt uppe över staden en kväll och såg en fin solnedgång. en annan varm kväll  cyklade vi in till stan och avnjöt vårens första dricka på en uteservering. sen blev det påsk, med färgade ägg och mera varma vårdagar. 
_MG_6750
   
_MG_7236
  
_MG_7247

_MG_7343
 
_MG_7346
 
_MG_7117

1 comment: