30 January 2012

helgens nötskal

huu, det var lite si och så med att ta itu med måndagen idag igen. helgen var rolig med lillasystersällskapet, det blandat med mycket chips och mycket läsk och många filmer och många avsnitt mumin och lagomtidiga helgmorgnar, lördagsbastu, samt firandet av jussis mor - det kan väl inte bli annat än bra! långa helgfrukostar på det, förstås, samt ett besök på ikea, där vi åt fredagskäk och köpte kramdjur ifrån (den vita terrierhunden, som fick namnet Andersson, på bild!). lillasystern vill bara ha smör på frukostbrödet, och gillar de där läskiga gelepuddingarna. fy fisken. det borde ha tagits bild på mina favoritsmörgåsar med avocado, olivolja och vitlökssalt, men nä, det är så intressant att vi sparar det till en annan gång.

terrier

polypop

på lördag fick jag en akuttid till frissan (fan ta de där akuttiderna jag sportar med, när ska jag lära mig!!!) och kilade dit för lite klippning och färgning genast från morgnen. det står fortfarande som ett mysterie för mig, hur människor kan tolka ett "bara jag får till en hästsvans av håret är det lugnt" som att man kan kapa av några decimeter hår till något som inte kan fås på hästsvans längre (bortsett från en pyttetofs som inte gör någon nytta). dessutom skulle färgen bli en permanent mörkare nyans, men av någon sjukligt konstig anledning är min utväxt värre än någonsin just nu. WHAAAAT! nåja, imorgon(=lönedag) ska jag gå och köpa tio kurer priorin plus övriga gifter som främjar hårväxten. fan, alltså.

pisshår

1 comment:

  1. Näe, jag gillar inte att gå till frissan. Förstår mig inte på de människor som anser att det är lite lyx att få gå dit och bli ompysslad. Nänä, jag är helnervös varje gång!! Aldrig blir det som jag vill ha dessutom.

    ReplyDelete