27 June 2011

midsum

midsommar mulle
skönt att återkomma till cyberspacet efter midsommar och plöja igenom blogg efter blogg som svämmar över av bilder med stugor, hav, blomsterkransar, öl och mygg och såna saker, hehe. för vad jag gjorde under midsommar? jo, inte ett jäkla dugg nästan. men helgen var lätt den bästa på länge. jag har åtminstone inte drunkat, ätit grillkorv eller blivit myggbiten. inget att klaga på.

midsommar 1
det här med vädret var inte särskilt hejsan. och det resulterade i många långa timmar i soffan ihop med finaste mannen, tillsammans med en film eller någon bok. skönt värre.

midsommar öl
fast på midsommarafton ringde jussis bror och lockade oss till stan med någon enstaka dricka i baggaget. det var vi och en oändlig ödslighet som befann sig på centraltorget, haha. vi strosade iallafall iväg för att spana in en midsommarbrasa.

midsommar brasa
eftersom vi hade lite problem med både tidtabellen och navigeringen, kom vi fram för att hinna beskåda resterna av den brinnande brasan. kul!

midsommar converse
istället klättrade vi upp på småklipporna vid stranden och dinglade med benen

midsommar skoen
sen satt vi där och såg även solen visa sig en sväng innan den gick ner bakom träden. herr johansson var ganska lycklig över att vi kunde fira några timmar midsommar med lite öl vid vattenbrynet som resten av finlands befolkning.

sen badade vi ju bastu, åt våfflor och åt nypotatis, men nåja, det var lite som att fira jul utan julmat dethär med midsommarn det här året. knäppisjussi har aldrig sett en midsommarstång, så det vore hemskt trevligt (för mig) om han kunde få möjligheten att göra det typ nästa midsommar. typ i Dalarna? kul! då säger vi så då!

(p.s. det är inte min ölpack jag kånkar på på översta bilden. för jag hatar öl.
p.p.s. jag är inte en av de sju dvärgarna fastän jag ser ut att vara det. jag är minst 163cm lång. d.s.)

No comments:

Post a Comment