21 May 2012

where'd you go

körsbärsblomster

wheniheldya
min ensammaste och möjligtvis ledsnaste vecka på jorden har precis inletts, med att herr johansson tog sin packade kappsäck och styrde stegen mot amsterdam. där ska han studera övervakningssystem ända tills fredag, sen kommer han hem. det här med hur det känns i mitt lilla hjärta är ganska patetiskt, faktiskt, för det håller på att dränkas av sorg. mest för att jag är så jävla paranoid över det här med att flyga flygplan. positive-thinking-mode deactivated.

åh. som tur är har jag bokat in jobb heeela veckan ut, (förutom idag morse, så jag kunde krama honom hela morgonen ifall det mot förmodan är typ sista gången vi ses eller så, heh) så jag inte hinner sitta i knutarna och rulla tummar och kolla medan klockan tickar fram sådär rekordlångsamt. nämen, bara jag fått meddelande om att de landat på holländsk mark helt safe, så ska jag andas ut och avnjuta den här singelveckan i skön ro. sova ensam, herregud, det är typ tre år sen jag sovit ifrån honom längre än en natt, haha, hur ska det riktigt gåååå.

jag avskyr verkligen, verkligen, verkligen att vara ifrån honom såhär.
ska peppa med att jag faktiskt packade på honom några extra tiolappar att köpa exotiska godsaker för. borde räcka till att köpa ungefär fem kilo choklad för, sådant som han verkligen uppskattar att göra, haha. men gud nåde honom om han a)inte kommer hem helskinnad, och b)glömmer köpa hem choklad till mig, hehe.

2 comments:

  1. hoppas veckan går riktigt snabbt lotta :) kram!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaaaa, det hoppas jag meeed. tur att det redan är tisdag idag, hehe ;)

      Delete