31 May 2012

en överdramatisering

såhär torsdagseftermiddagen till ära, tänkte jag köra en klagovisa på hur satans trött jag är! alltså what the heck's up with denhär slående tröttheten som jag håller på att förgås i precis varje eftermiddag denhär tiden? efter att jag fått i mig lunch efter morgonpasset på jobbet går jag in i ett sorts drogat komatillstånd där jag nästan måste hänga mig i en krok på väggen för att hållas upprätt.

fast på riktigt vill jag bara klaga på hur min kropp tog emot och reagerade på sommarens första myggbett. jag utsatte mig för dedär myggjävlarna i söndags, varpå min ben var småprickiga samma kväll av alla bett. sen blev det tisdag och började benen klias något så fruktansvärt mycket, typ sådär att man håller på att sinnessjuk, ni vet. och igårkväll kunde jag finna nedanstående blemma pryda min högra vad. bilderna ger inte tillräcklig rättvisa, sjukt svårt att få med hur färggrant, fult och stort det är. what's up with THAT liksom!

myggbett+blåmärke

inte nog med att det fortfarande kliar som synden, är fruktansvärt ömt och är ännu fulare idag än vad det var igår alltså. till all glädje kunde jag sedan googla upp att det kan ta upp till veckor innan blåmärket efter myggbettena försvinner.

whippieee, me so happy.
not.

2 comments:

 1. Vännen ta inte illa upp, men det där ser ju förjävligt ut. HUR kan det bli så där stort?

  Jag får i och för sig också enorma blåmärken av minsta lilla vindpust.

  ReplyDelete
  Replies
  1. 'förjävligt' är ju nästan en komplimang, jag kommer på hundra fulare ord att beskriva det med just nu :p jag får också blåmärken av ingenting typ, men det här var ju personligen nog höjden av känslighet, hehe, jag menar come oooon, why god why?

   nåja, jag ska nog bara håll käft och va nöjd ändå, för sen när ett myggfan kommer och biter mig i typ kinden och konsekvenserna är de samma som nu, DÅ ska jag bygga upp en klagomur som sträcker sig över hela j-v-l-a kontinenten. skriv upp det.

   Delete