19 July 2009

those superdays


hej, hej, hej!

för ungefär 90 minuter sedan landade vi i vårt hem med en baggagelast på 200 kilogram ungefär. det har varit hemskt underbart på vår roadtrip, som gått via kurikka - kristinestad - kalajoki - kalix - kiruna - narvik - muonio - torneå - kurikka och hem!

det bästa med sverige måste nog vara allt godis som inte finns i finland. ja, och att allt är så himla billigt däröver. och har ett gott utbud på vegetarisk mat. hissas definitivt!
det bästa med norge är väl allt. jag älskar norge. det är nog mitt hjärtas utvalda plats. (fastän vi dissade de höga priserna lite grann, man måste ju för sjutton vara miljonär för att leva loppan i det landet!)

överförningen av bilder är himla långsam och kommer troligtvis ta flera dagar, men jag ska snarast uppdatera med mycket bilder! det är så skönt att en ledig vecka ligger bakom och TVÅ lediga veckor till ligger framför fötterna. imorgon så börjar vi ett tapetseringsprojekt som jag ser mycket fram emot och herr johansson ser mindre fram emot... jag kommer inte kunna sova inatt eftersom det pirrar alltför mycket i min mage när jag tänker på alla tapeter jag kommer köpa imorgon bitti klockan 07:30!

1 comment:

  1. meeen det var ju hundra år sen sist! jag bodde i Narvik i sommar ju, när var du där? vi kanske kunde ha setts höhhö.

    ja jag tror det är för att hon var sövd. kraaaaam

    ReplyDelete