15 February 2011

dis sis

jag är så ledsen i mitt lilla hjärta att jag nog snart trillar av pinnen. jag råkade boka in en akut frisörtid igår igen, som vanligt, och mitt hår är en sådant helvete till katastrof just nu att jag inte riktigt kan förstå vad som hänt. det viktigaste av allt var att jag skulle få håret uppdraget till svans om jag ville, att pannluggen inte skulle bli för tunn eller för kort och att frisyrhelheten under inga omständigheter fick bli raklinjerat och tungt, sa jag åt henne.

och vad gör frisören?

jo, hon klipper av femtio decimeter hår och formar det till ett slags pagewannabe!!!

jag är precis på väg att genomgå en psykisk kollaps.
och vi kan konstatera att inte ens ett hysteriskt önsketänkande kan vända tillbaka tiden och göra läget bra igen. håret är liksom så jävla kort just nu att man inte riktigt kan göra något åt det utan att göra det ännu värre. hallå. hjälp!

size

5 comments:

 1. Åh nej! Stackarn! Det känns hemskt att få "fel" frisyr! Men du kan trösta dig med att du är så söt att du passar i vilken frisyr som helst!

  (om du undrar så är jag ingen stalker som har full koll på dig :) Men jag bodde i lägenheten under er sista året du gick på gymnasiet. Det är förklaringen varför jag "känner" dig)

  ReplyDelete
 2. jag förstår inte vad frisörer pysslar med! jag är numera förjäkla överpedagogisk med frisörer, ja jag tänker mig nästan att jag är dagisfröken och ska förklara något för ett litet barn, hehe. sen håller jag stenhårt blicken på frisörens hand+sax och drar mig inte för att skrika ut mina krav mitt i, som en påminnelse. har liksom hänt lite väl många ggr att dom skiter blankt i det jag säger och ger mig nån jätteful frisyr jag inte alls passar i.

  ReplyDelete
 3. man blir ju ett nervvrak varje gång man sitter där vid frissan. försöker alltid påpeka att nu vill jag verkligen inte att du klipper många centimeter trots att håret är jätteslitet och jaja det är verkligen jättemycketslitet JAG VET men ändå, klipp inte inte inte för mycket. brukar göra att dom inte klipper nästan nåt alls, eller för mycket, och aldrig aldrig blir jag nöjd. jag drar mig alltid hemskt mycket för att boka tid, men nu har jag också bokat tid tills imorgon och bävar redan för resultatet. men lotta du är säkert himla fin i din frisyr :)

  det här blev en liten essä. varsågod!

  ReplyDelete
 4. gud vad härligt att åka till spanien i denna misär-vinter! hoppas det är riktigt varmt och skönt där, det är fasen inte roliga temperaturer ute här nu.. vi har inte minus 30, men minus 10-15-20 och nordvindar..det är vidrigt. jag är färdig med vinter för denna säsong, stick och brinn, ge mig vår. du ska överleva flygresan/orna föör jag gillar dig så (för givetvis önskar jag alla jag inte gillar flygplans-döden..hehe..) himla mycket. egentligen har jag ingenting särskilt att skriva just nu, men jag ville ändå svara innan jag glömmer. jag = glömsk. ta många fina foton i spanien och visa upp i bloggen sen, dina kort är bäst.

  ReplyDelete
 5. Wow you have really beautiful pictures on your blog :)

  ReplyDelete