2 February 2011

finbesök

x lillen
förra helgen fick vi besök av lillen i egen hög person (ja just precis hon med lite chokladstänk kring munnen -
vi besökte nämligen arnold's där hon festade till det med chokladdragerad donut).

x prick
lillen hade nyligen gått igenom vattenkoppspärsen och var fortfarande lite prickig här och var.

x fishy
helgens höjdpunkt var definitivt besöket på delfinariet och det tillhörande akvariet. bilderna av delfinerna blev av det bedrövligaste slaget, men deras show var underhållande. i akvariet var fotograferingsförhållanden tacksamma. lillen påträffade hitta-nemo-fisken bakom ett glas, och jussi hittade stirrfisken bakom ett annat. jussi kunde givetvis inte hålla sig från att dra det torra åh-herregud-vad-skrämd-jag-blev,-jag-trodde-ju-först-att-det-var-du-bakom-glaset!-skämtet. bara lillen och han skrattade (ihjäl sig).

x fish2
min favoritfisk!

x love
inne på akvarieshoppen var det kärlek vid första ögonkastet, och vi kom hem med ett stycke mjukisdelfin, som kunde alla väääärldens konster. typ: "titta lotta, den kan göra volter! titta lotta, den kan hoppa såhääääär högt! titta titta titta lotta, den kan gå på vattnet! TITTA EN GÅNG TILL LOTTA, TITTA, DEN KAN SIMMA SÅHÄÄÄÄR FORT!!!!".

x done
och vad mer, jo, vi åt stora långa goda helgfrukostar med varmchoklad och smöriga toast. samt att lillen tog turnéer i mario kart som hon faktiskt var en riktig rackare på. och så tittade på vi kvalitéfilmer så som lady och lufsen 2 och risto räppääjä. hehehehe. okej. och lekte kiosk med ikeas finurliga leksaksmat.

x muffinsbak
innan hon åkte hem på söndag bakade vi dumlemuffins.
eller inte vi, hon bakade och jag såg på vid sidan om.

x muffins
cremecheesefrosting smakade enligt lillen ännu godare än själva muffinssmeten. vilken tur att det blev mycket över av båda,
magarna var lite sprickfärdiga av smet och klet där ett tag.

x jus
herr johansson tyckte att min blogg var tråkig eftersom jag aldrig bjuder på bilder av mig själv. så då ockuperade han kameran och gjorde ett alldeles förstaklassigt jobb med fokuseringen. håll till godo folks.

x kameraman
lillen frågade om hon också fick pröva kameran. hon hajade fokuseringen rekordsnabbt och knäppte ungefär 150 bilder på saftkannor, plastpåsar, kattansikten, muffinsformar, leksaker, teven, på mig, på jussi och så vidare och så vidare. hehe.

x pony
sist men inte minst. my little pony-leken hon ville leka med mig. till slut fick jag inte vara med längre eftersom jag hade för "ful lekröst" och inte hittade på några bra saker att säga, och var för barnslig och för töntig. hahahahaha. nej, det här med rollekar var verkligen inte min grej, men ni ska veta att jag försökte, god knows i tried...

3 comments:

  1. gud va helmi likar jari!
    jååls

    ReplyDelete
  2. låter som värsta mysiga helgen det där :) och ja, ni är så söta!

    ReplyDelete