16 May 2011

ett litet stycke konfirmationskalas

k jonatan
i söndags firade vi den yngsta lillebrodern som blev konfimerad!
han var såklart uppklädd och stilig och snygg i splitterny kostym.
k konfirmation
k festmat
efter ceremonin i kyrkan var det mottagning hemma hos familjen. maten var så galet god att jag var tvungen att äta så jag nästan sprack (nu snackar vi sallader, rödbetslådor, tsatsikin och orientaliskt kryddade couscousrätter, och så köttalternativet förstås, men dem kan jag inte uttala mig om). och tårtan sen - himmelriket. två tårtor tog slut på nolltid, och jag med tur i oturen hann få den absolut sista lilla biten som fanns kvar av den.
k gäster
k fler
det var en lyckad fest. speciellt som heeela familjen för en gångs skull var samlad på samma gång och samma ställe! lillebrorn var nog också nöjd med tillställningen och gratulationerna. i och med konfirmationen är han nu fri att veckoslutspartaja på dedär tonårstillställningarna (Fagerö, någon?) i sommar, hohoho. innan vi tackade för oss och styrde kosan hemåt för att landa hemma och hinna se finland-sverige matchen samma kväll, ställde några kostymklädda pojkar och män upp på kostymfotboll. det var lite lera här och lite smuts där, men lillen tog priset i omstajlingen av festkläderna, hehe. men vad gör väl det om tusen år och en omgång vittvätt i tvättmaskinen, ingenting!
k lillen

1 comment:

 1. Haha, så snikig du är lotta! ;D
  Ett 35mm objektiv, nice, vad har den för bländare?

  Hördu den är faktiskt från H&M av alla ställen! Den finns på hemsidan men den syns inte så bra eftersom den finns i andra mönstrade tyger, heter "rantamekko" haha. kostar endast 14,95 faktiskt! (borde nog finnas i butik också... borde kanske haffa den... hehe)

  Hördu hemförsäkringen gick med på att betala för den faktiskt (reparationen, då garantin gått ut) så betalar 70 euro själv... nu har dom dessvärreinte ännu fått reservdelarna så får nog vänta ännu i en månad minst... den borde vart klar för ett par veckor sedan... (antar dom beställer från japan...)

  Hur har du det??

  ReplyDelete