20 May 2011

om en fredag

ho städdag
fredagen började i vanlig ordning med genomstädning av lyan. det bästa med städdagarna nuförtiden är vår nya fina städhink! den ser ut som värsta fina guldfiskakvariet! och vart jag köpt det? halpa-halli! ja jävlar, för tre euro. det var det bästa köpet jag gjort på flera år, höhö.

ho bak
efter förmiddagen av "effektivt" städande, gjordes nytt försök på bananmuffinsen som tidigare i veckan blev lite fula. nu använda jag muffinsplåt, som var till all fördel, men av nån anledning blev de där jävlarna inte alls lika goda som de misslyckade onsdagsexemplaren. gah, nåja. jakten på den perfekta receptmodifikationen fortsätter.

ho gul

strax efter att muffinsen gräddats klart, anlände lillasystern i sällskap av mamma och J. föräldrarna fortsatte dock sin färd ganska snabbt, och lillen blev här för att fira helg. vi satt ute i solen på vår innegård ett tag, sen flängde hon över hela fältet och plockade ungefär precis varje liten maskros hon fick syn på. den nedersta bilden av de två små ovan knäppte lillen, och den ska föreställa mitt hår som pryds av dagens femtioelfte maskros. det ser man väl, hehe.

ho gulsot

4 comments:

  1. hinken är ju helt ljuvlig!!! jag trodde det var riktiga fiskar. hehe.

    ooh vetduvad jag kollade in den där bananklänningen i hm men blev väldigt, väldigt besviken... Den var grymt genomskinlig och materialet och modellen passade inte alls mig... Synd... Den som hade så bra pris! Har du kollat den?

    Ps. Den nya muminmuggen är ju annars för ljuvlig. Kan tänka mig att lotta har spanat in den och kanske inhandlat den redan ;D

    ReplyDelete
  2. dina foton är så ljusa och glada att man vill dra på sig shortsen, solglasögonen och hela köret, packa en tygkass med muffins och dra iväg ut i sommaren till havet för att titta på fiskar. ungefär så känns det när man tittar på bilderna!

    ReplyDelete