20 August 2008

en till dag

helgen ligger redan en bra bit bakom, och den nya, nästa är right ahead. trevligt värre. jag lider av sömnbrist, som imorse resulterade i att jag och jussi försov oss i en hel timme. hurra hurra, för det är minsann inte så lagom roligt att försena sig från jobbet en timme. men det är okej, med tanke på att vi försov oss i 2½ timme för typ två veckor sedan.

veckans kulinariska avancering (eller snarare århundradets) blev till på spisen idag. jag lyckades få ihop en ost-svartpepparsås med spenat, och till och med kryddningen lyckades så bra som den någonsin kunnat lyckats. jag = nöjd hest! därtill gjorde jag en mozzarellasallad med överdrivet mycket mozzarella i, som var en bra sak, allt eftersom mozzarellaost är så fruktansvärt gott.

förra helgen gjorde vi av med nästan en hel tusing på ingenting, som vi får lida över nu, samt två veckor framåt tills våra respektive lönadagar infaller. vi spenderade hursom en del slantar på IKEA, som det sist och slutligen blev till på söndag, samt att vi köpte en ny massagedusch, som är jussis aktuella projekt att montera upp.

så ljudet som omringar mig just nu: ljudet av ett vattenläckage i badrummet och en arg karl som svär. nu måste jag genast kila och hjälpa till!
kvinnor kan, ni vet!

1 comment:

  1. hej gulle va bra att du också har en blogg för nu kan vi ju liksom följa me i varandras rååååliga vardagar! :D pusipusi!

    ReplyDelete