26 August 2008

tisdag

jag har en väldigt effektiv hemma kväll ensam för mig själv idag. jag kom runtom klockan fyra och gjorde middag, som jag inte orkade satsa på, men jag kokade upp ris och havre (det är sååå gott!) och sådana här grönsaksbiffar. med dem åt jag creme bonjours' matlagningsfraiche med löksmak. det är så galet gott det med, och man kan bara klicka det som smaksättning/bonusgarnering på maten. ni ska genast pröva! hursom, efter att jag fått i mig det, körde jag på efterrätt till och med och åt äppeltosca med vanlijsås, det som lämnade från igår... medan jag lapade i mig efterrätten kollade jag på nyaste garfield-filmen, 'garfield gets real' eller vad den heter, men... kom igen. moget filmval och det var sannerligen waste of time. jag somnade nästan :p

jag har latat mig lite de senaste veckorna, och absolut INTE orkat cykla iväg till jobbet till klockan sex. det känns himla mycket roligare att vakna tio i sex än att vakna tio i fem, nämligen, av någon underlig anledning. imorgon har jag hursomhelst lovat vara på plats klockan sex, och på torsdag och fredag också, vilket innebär att väckningen sker 04:50. och jag är himla trött redan nu, bara jag tänker på det. hoppas jag INTE försover mig.


jussi uppenbarar sig hoppeligen här innanför hemdörren inom en timme eller så. tills dess ska jag aktivera mina rastlösa katter (med en utomhusvistelse kanske?).

2 comments:

 1. ugh. Micropizza? ..man kan piffa upp pizzan med t.ex Vital Tranbär-Druv. De gjorde jag idag på jobbet och det var väldigt mättande.

  Alltså, jag drack juicen. Inte på pizzan.

  Fin blogg, ditt skrivande är helt tjohejsan. Jag tror jag joinar din blogfanclub.

  ReplyDelete
 2. hej henrik (rönn?). välkommen att joina den oexisterande fancluben ;) och tack för tipset. jag ska såklart snarast pröva din lunchkombination på micropizza och vital-jos.

  p.s. micropizzor är ju det värsta som kan hittas i butikens mathyllor...!

  ReplyDelete