12 January 2009

leaping cat

mina båda katter löper IGEN. det är tredje dagen idag, fyra dagar kvar att räkna ner då, vill säga. jag kan inte sova om nätterna eftersom det gälla jamandet håller mig vaken. det gick ju bara sju dagar exakt emellan och nu kör de på igen. gud måste hata mig.
och så blev det ju att avboka veterinären för andra gången i rad alltså. för det är inte okej att sterilisera under löptiden, förståeligt nog. men den nuvarande situationen är inte heller okej.
SPECIELLT SOM RUDY BLIR DEMENT UNDER LÖPTIDEN OCH TROR ATT DET ÄR OKEJ ATT VÄSSA KLORNA I SOFFAN OCH TAPETERNA ISTÄLLET FÖR KLÖSTRÄDER OCH OKEJ ATT KISSA I SÄNGEN ISTÄLLET FÖR PÅ KATTOALETTEN.

MEN DET ÄR INTE OKEJ. INTE OKEJ!!! jaha, jag blir galen vilken sekund som helst, tror jag.3 comments:

  1. Hah, vad irriterande.. Hoppas det går över snart. Jag gillar din blogg! :) //sam

    ReplyDelete
  2. Jo, tror nog den kunde vara bra..! :) Så du bor kanske inte i Helsingfors längre nästa år? Hoppas du ska komma på något snart! Annars, jag tror nog visst att en fotografutbildning kunde vara något för dig. Huvudsaken är ju att man gillar att fota, finns sedan jättemycket att lära sig förstås och det gör man ju i en fotografutbildning. Är kanske svårt att få jobb förstås, men jag tror jag tänker göra det till att börja med bara för att jag är så intresserad. Lycka till och ha det så bra! :) //sam

    ReplyDelete
  3. :) nope, jag har inte testat smaksatt latte än.. har inte ens tänkt på det, är så van att ta den "vanliga"! jag måste testa mintchoklad i något skede :) tack för tipset!

    ReplyDelete