29 January 2009

en rosa tröja


det är jätteviktigt att jag får ladda upp några skitfula bilder från min föregående helg. det var nämligen en skojig helg som bestod av pizzabak, cheesecakesbak, tårtkalas, långa sovmorgnar och tre mycket bra filmer. BRA VA! bilden uppe är ju cheesecaken som bakades duktigt efter midnatt på fredag. och det är daim i den! och det var gott att äta en bit av den. typiskt nog tyckte jussi inte om ostkaka, så jag fick äta upp hela tårtan. i did'nt make it. elfte biten smakade ap-arsle. resterna av den åkte i soporna i tisdags.

jag och jussi hade alltså en rolig helg. den gråa katten var lite deprimerad, dock på grund av att hennes polare var självmordsbenägen och jättedeprimerad hela tiden, medans hon fortfarande repade sig från operationen. fast nu är okej igen. hon har fått en helt ny personlighet, det är fascinerande. hon har bivit skvattgalen och helvild. och rivit mycket tapet. i sovrummet.
fast på bilden, som togs i onsdags eller torsdags, var det jättesynd om henne (kolla hennes superattraktiva helkroppsstrumpa som hon kunde klä av sig själv på femton minuter!):
det är fantastiskt skojigt att det är fredag imorgon igen. den här veckan har kilat ganska snabbt, och koras med morgondagens lönedag. jag har redan sjutusen saker jag måste investera min heeela lön i. till exempel världens största spargris och tusentals apelsiner. så i princip har jag inga pengar kvar av lönen som jag får först imorgon. pepp.

min sambo är en väldigt varm och kärlekstörstande man. han är snäll, han är trygg, han säger bra saker. ibland, fastän jag inte önskar eller behöver det, är han alldeles extremt översnäll. som till exempel idag då jag fick en tröja av honom. snälla pojke! sen bjöd han mig på en chokladbakelse & te i samband med vår mathandling. mmmm.

färgen är sällsynt i min garderob, men jag känner mig hemskt skön i den.
inte så värst snygg dock, men ni får ha överseende, hehe.

f
ör övrigt är det ju alldeles jävla sorgligt att jag måste stiga upp om mindre än sju timmar.
och klockan är bara nio. typiskt.

No comments:

Post a Comment