23 January 2009

weekend chips!

F-A-N-T-A-S-T-I-S-K-T att det ÄNTLIGEN är fredag. oh himmel, vilken lång vecka som ligger bakom. imorse lyckades jag (surprise, surprise) försova mig alldeles fasligt mycket. jag hade sovit förbi (eller alternativt omedvetet i djupt sömnstadie stängt av) fem väckningar. utan frukost, utan lunchmatsäck, med håret på ända och med suddiga ögon sprang jag iväg till jobbet och gjorde några trolleritrick per ställe i en hypersnabb fart.

varför blir det så att man försöver sig i stort sett varje morgon sedan när man lyckas försova sig en dag. ett gammalt och nött mönster i mitt liv dock.

när jag fått ikapp tidtabellen, ringer plötsligt chefen. och jag får nog ta och ursäkta all förargelse jag tog ut på henne häromdagen, men jag varken ångrar den eller tar tillbaka den. förutom att hon är en väldigt svår person (snällt sagt nu va, yttepytteliiite närmare sanningen vore ju att säga 'jävligt irriterande'), så är hon inget vidare dejtsällskap heller. så att dejta chefen: dissas.
av okänd orsak hade hon med sig ett väldigt trevligt fredagshumör och ville underlätta mitt jobb med torktumlare och mina lunchraster med en microvågsugn. jag tackade nej till båda, varpå hon verkligen insisterade på att jag behövde BÅDE torktumlaren OCH micron. till slut var jag nästan tvungen att ryta till med "men NEJ TACK, förihelvete! torktumlaren innebär för mycket tid för att jag ska hinna med den under arbetsdagen, och med en lunchlåda på enbart frukt behööööövs ingen micro". fast jag använde vänligare termer. men underströk noga att jag vekligen tycker att det är slöseri på energi och resurser.
för torktumlare tillhör faktiskt samhällets mest onödiga prylar. den kommer genast efter äggkokaren.

vilken himla lättnad när hon 55 minuter senare var tvungen att fortsätta sin färd. och vilken HIMLA otur att hon skulle glömma sin kalender hos mig så jag var tvungen att ringa tillbaka henne och dejta lite till. typiskt alltså.

en fredag som denna innebär
-himla mycket chill
-himla mycket choklad
&
-himla mycket hembakad pizza

och made-my-day-ögonblicket igår:
mamma skickade en facebook-vänförfrågan åt mig! HAHA, hon är alltså medlem på fejjan!

5 comments:

 1. :D Läste just ditt gamla inlägget om kattgräset / parasollsäven.. Det var så sjukt kul :). Hadebra //sam

  ReplyDelete
 2. din chef låter så underbar ;)

  ReplyDelete
 3. din chef låter så underbar ;)

  ReplyDelete
 4. din chef låter så underbar ;)

  ReplyDelete
 5. och här råkar jag trycka ner tangenten flera gånger, för att riktigt få fram budskapet ordentligt!

  ReplyDelete