21 January 2009

superman's day

just nu:

-är det jättejättejättesynd om min katt som knappt kan stå på benen, inte orkar äta eller dricka och har ett jättetaskigt sår tvärs på magen och är iklädd en helkroppsstrumpa.

-kan jag med grov underdrift i orden lova att jag avskyr min jävla kärringshagga till chef så in i helvete. hon är en omänsklig, självgod, egenkär och förbannat självupptagen människa.

jag rusade från jobbet så fort jag bara var klar och var så asförbannad på the-bitch-of-the-year-chefen att jag inte kunde hålla mig från att böla lite ilsket (så lite att tårarna sprutade som flodvågor, hehehe) och lätta på känslorna. sen kom jag hem och såg den stackars kattkraken ligga i exakt samma ställning som fyra timmar tidigare, och det enda den orkade göra var att blinka lite grann och sedan somna om, och den såg förfärligt lidande ut. då kunde jag nog inte hålla mig från att gråta en liten skvätt till bara för att jag tyckte så synd om katten.

nu tycker jag nog mest synd om mig själv som haft en himla dryg onsdag. ovärt.

2 comments:

 1. Haha :D varför blir du ett nervvrak av Blondinbellas blogg? Är hon för ytlig och typiskt blond (på och i huvudet menar jag) :)? Okej, du sade att hon retar gallfeber på dig. Now I understand.

  Jag vet inte vilken kamera jag borde köpa.. Tänkte på en såndän typisk silverfärgad kvadrat men de är väl ganska oproffsiga nog.. Men, jag behöver inget jätteproffsigt bara bilderna blir så fina som jag vill ha dem. Ska nog hitta en bra.

  Jag måste nog söka jobb på egen hand, typ dela ut min CV lite här och där på intressanta ställen. Smarta jag har annars glömt att skriva min e-mail-adress dit, så irriterande. Men, det blir bra. Mina pengar tar slut nu i januari så jag är ganska tvungen att hitta någonting. Och jag vill INTE städa toaletter på Coop (Sveriges Citymarket).. :).

  ReplyDelete
 2. Om man vill ha en länk i sin blogg gör man så här:

  1. Skriv t.ex. "Kolla den här länken".
  2. Markera "här"
  3. Tryck på den lilla bilden med en jordglob med en kedja över
  4. Skriv in webbadressen i rutan och tryck OK (eller något i den stilen).

  Jag blir som det ser ut nu kvar i Sverige till slutet av maj. Sedan ska jag till Vasa och ta andra skedet och träffa Josse, Jappe, Henka och många andra :). Ser fram emot det! Du ska ha en super dag du med, keep on writing :) kram

  ReplyDelete