8 September 2009

money but no funny


antagligen har ingen av er drabbats av dagar då 99% av sakerna man ska göra går i stöpet, så därmed kan ingen av er veta hur ledsen i själen jag är just nu. eller speciellt ledsen är jag ju faktiskt inte, men förfärligt trött på den här dagen hursom.

och precis som jag trodde att jag var världens fattigaste människa så händer dundermiraklet att mitt studielån beviljas och ja, hohohoho, KORS I TAKET!, som man borde säga i en sådanhär situation, så snipp-snapp-sådär-bara betalar banken ut hela summan på en gång på mitt konto. jag som förväntade mig en andel per månad, liksom. så just nu är jag definitivt inte världens fattigaste. men jag undrar så alla hjärnceller glöder på följande dilemma som lyder: hur sjutton ska jag lyckas hålla i pengarna ända tills i maj nästa år?! jag menar. jag är inte den bästa spargrisen på två ben som finns precis. och eder skola icke försöka råna mig, ty pengarna äro överskänkta till ett annat konto som icke äro i direkt kontakt med mitt visaelectron. om ni förstår.

3 comments:

 1. waale har en riiiing waaalen har en riiiing :D


  jåol

  ReplyDelete
 2. Woh, jag hade shoppat upp pengarna påå...sisådär 1½ månad. Finfint att jag lever på studiestöd...så kan man inte shoppa alls. Andra diket då :P

  ReplyDelete
 3. oj oj, hela summan på en gång!? wow! det hade nog varit kört för mig :S :P

  ReplyDelete