3 September 2009

och plugget har kört igång!


HEJ HEJ! nu är det dags för en liten återkomst! skolan har äntligen börjat, jag har äntligen jobbet sista dagen och tja - livet är ganska så behagligt. min skola börjar 10:15 varje morgon. detta berättigar mig till att stiga upp lite senare än en usel jobbmorgon, klockan 07:00 vs klockan 04:00, och jag antar att det inte är speciellt svårt att luska ut vilket som är gemytligare. sen åker jag tåg i fyra timmar om dagen, vilket innebär en hel del dödtid. denna har jag använt till att läsa. alla de där böckerna jag längtat efter att få motivation att börja läsa, har jag äntligen kunnat läsa nu. hurra!

att studera just nu... belastar inte mitt liv särskilt mycket. trots att jag är illamående av dödsnervositet inför varje uppgift vi får, så är det ett väldigt lyckligt kapitel att sitta där och lyssna på alla sjukt intressanta saker, som jag gärna skulle lyssna och lära dag ut och dag in tjugofyra timmar om dygnet. men jag mår gott såhär också!

jag stiftade dessutom min första bekantskap ever med en RIKTIG kamera, en canon 450D i detta fall. efter några första taskigt fula foton och ett lika taskigt upp-som-en-sol-och-ner-som-en-pannkaka-självförtroende, höll jag på att tappa modet och byta till lantbrukslinjen istället, men vi har börjat finna en någorlunda gemensam symfoni, jag och den tjurskalliga canonen. härmed lovar jag även att uppehålla denna blogg bättre och inte vara så oföretagsam gällande... allt.

2 comments:

  1. men haalllåååå, är du galen kvinna?!?! du är så mycket finare än mig, DIN kropp skulle JAG ge miljoner för !! du är fortfarande väldigt smal, bara inte sjukligt, äckligt mager.. ska du upp till min nivå (...) kan du ju lägga på dig cirkus..10 kg? kör hårt !!
    puss du fina

    ReplyDelete
  2. vad har du börjat plugga för något ? :)

    ReplyDelete