19 August 2009

only to those very lonely ones

det är väldigt betungande att gå omkring hem och bara längta hem sin buddy. dagarna i ända. tur för mig att detta är den sista kvällen, och att han imorgon är hemma. ni ska inte tro att jag är en vilsen, osjälvständig människa som blir ledsen och desperat över att vara ensam, grejen är bara den att vardagen känns så oändligt mycket roligare när han är en fysisk del av den. just nu är den delen... ganska avlägsen, men imorgon så!

lonely-doings:

dra på sig tights, stora yllestrumpor och en kofta som är för lång för att vara en kofta men för kort för att vara en klänning. och för skön för att inte få komma fram ur garderoben nu som då, idag var den perfekta dagen för det.
att stå framför kylskåpet i skönkläderna. jag är en sann tröstätare, som tycker synd om mig själv med hela meloner, chokladpuddingar, maränger och chokladkex och glass och ugnsgrönsaker och mer där till och mer där till och mer där till och mer där till.

sen kan man dricka bubbelsaft också, så mycket att man inte har tid med annat än med att sitta på damernas och läsa kalle anka. jag har då inte druckit saft sedan en sommar på det arla 2000-talets början, men sedan jag drack novelles fruity blåbär, har jag burit hem litervis med bubbligt mineralvatten och olika sorters saftkoncentrat. där lurade jag allt mig själv va. inte för att det någonsin skulle falla mig in att blanda till saften med vatten, det törs jag inte, men det smakar nästan som lääääsk såhär.

och så var sagan slut. jag har mest sovit middagslurer och kollat alla de där filmerna som jussi aldrig gått med på att se. saldo: Bröllopsduellen, Coraline, Ice Age 3, Wallace & Gromit, Sex and the City (finally liksom). två stycken tjejfilmer och tre gånger animation, det var seventh heaven det.

3 comments:

 1. Men JUST SÅDÄR är det ju. Tillochmed diskande kan vara roligt med rätt sällskap, eller nåt.

  Förresten, du är snuskigt söt och fin, på ett jättebra sätt.

  ReplyDelete
 2. HEY WHAT'S UP med din dåliga uppdatering?! :D jag tycker om dina stickasockor.

  ReplyDelete
 3. alltså, jag har aaaldrig sätt ice age. bara fem minuter i början på första filmen...alla säger att dem är så bra, vad säger du? måste jag se dem? *ser lite nervös ut*

  ReplyDelete