9 August 2009

blueberry whiteblåbärs-citron-muffins-med-vitchokladtopping, GOTT. annars så har helgen gått ytterst snabbt som vanligt. sent på fredagsnatt ärades vi av att mina föräldrar kom på besök från österbotten. därtill har helgen bestått av lite middagssömn, mycket mat, lite sol, mycket busiga katter och ett himmelskt magknip när jag tänker på att min skola snart börjar. hur sjutton ska jag klara det?

5 comments:

 1. Var ska du börja skola och vad skall du studera? *nyfis*

  ReplyDelete
 2. men fy man får int snålas så där! ._.

  ReplyDelete
 3. :) ja stannar i 2 vikor och den här gången kom ja själv ( min manvän fick int ledit :) )
  Va börj do i för skola?

  ReplyDelete
 4. Svar på inlägget: Jag har ca 70 km till Åbo vilket tar ungefär två timmar med buss då det finns två färjor man måste åka med för att komma dit.. Så, jag KAN pendla men det skulle inte vara speciellt kul x[. Lycka till själv med utbildningen etc :).

  ReplyDelete
 5. Ahaa, grattis till utbildningen!! :D Vad roligt! Tror att det blir jätte intressant det där. Har en kompis som gick nåt liknande, (misstänker det var exakt samma linje som du ska gå) och guess what; hon fick sen fortsätta studera i England. Så kan det gå! ;) Men hallåj, jag kommer att vara i Åbo nu som då + åka Åbo-Hesa tåglinjen ibland. Mittiallt har vi ju möjlighet att ses nångång i Åbo eller i din studiestad. Lycka till med studierna!! :)

  ReplyDelete