1 August 2009

activate your mate

på sommarledighetens slutraka har det här med dygnsrytmen vänt helt åt skogen. vi lägger oss mellan ett och två och vaknar upp vid middagstid. galet. jag blir nästan knäpp av att sova så länge för hela dagen blir ju lika knäpp, men det är ju en sällsynt godsak det här med att vaka och sova så sent. på måndagsmorgon ska jag upp till kvart i fem, så jag får helt enkelt unna mig dethär. va.

idag har jag idkat stavgång! jag kände mig totaltöntig först, men eftersom mina stavar var rätt snygga och eftersom sällskapet bestående av min fästman var väldigt behagligt, kändes det inte alls så tokigt. vi gick in i butiken och köpte stavar till mig. vi kom ut ur butiken och styrde kosan mot spånbanan. och klart som fan brakar årtusendets regnoväder ut när vi väl är framme. men vi är tappra stavgångare!, och gick i tre kvart, även om jag var dyblöt efter de första två minuterna.

nu ligger sängen nära till, och jag ska strax placera min texmexfyllda kropp under täcket och njuta av den näst sista semesterdagen. det känns vemodigt, ska jag tala om. imorgon tror jag nog jussi vill att vi ska se Ice Age 3 på bio. helsäkert, eftersom animerat är det värsta han vet på vita duken. förra veckan såg vi både Brüno och Harry Potter. den förstnämnda var så dåliga och gjorde mig så besviken att jag fick myror i benen av att sitta inne i salongen till filmens slut och sen ville jag gråta en skvätt av både besvikelse och lättnad när jag äntligen slapp ut. Harry Potter var dock bra och sevärd. jag var mycket nöjd och kände att jag fått valuta för pengarna när vi kom oss ut från biografen.

BLÖTT.

1 comment:

  1. japp! bor hos mamma o pappa :) försöker hitta ett jobb runt oslo, vill gärna hobba i Norge. att jag drog från Narvik var främst för att det var så långt och dyrt att åka hem därifrån, att åka hem över en helg - den möjligheten fanns helt enkelt inte. sen berodde det på mycket att jag inte alls trivdes att bo med personen som jag bodde med, tyvvärr :(

    ReplyDelete