20 October 2009

t like a shirt

saker som kan hända en sovmorgon som denna är att man i all glömska ändå går upp klockan sju, och fattar situationen när det är för sent att få tag på sömnen mer. man chillar hemma, gör saker som att städa ur kylskåpet och gallra bort bör-föras-till-pappersinsamlings-material från tidningskorgen och så vidare. sen missar man tåget som går klockan tio, första gången jag missar tåget i och för sig, men nu, när man haft tre timmar på sig att komma i tid. som tur är går det ett tåg en kvart senare som gör att jag bara blir en halv timme sen från lektionen. sen sitter man i skolan i 1½ timme och försöker handskas med ett program som ändå inte fungerar, och därefter sitte rman två timmar till på tåget hem.

näe. man kan inte klaga. sen kommer man hem och försöker fota panorama som blir så sjuhelvetiskt snett och vindt och olikagradsfärgat att man lika gärna kunnat låta bli. jajjamän. sen kryper man ner i soffan med möjlig manlig varelse och äter nudlar med majs och ketchup (legendariskt) och ser på america's funniest homevideos och skäms å programledarnas vägnar eftersom de är så jävla oskojiga och pinsamma.

sen gör man inget. tänker på hur snabbt dagarna går och att det snart är helg igen och att man snart passerar gränsen till ryssland och sedan kommer på hur förfärligt mycket man redan saknar den manliga varelsen fast han är så nära inom räckhåll, just nu, ännu, åtminstone.

och sen tänker man på att katten antagligen har fått en ögoninflammation eftersom det rinner vattentårar ur hennes gula ögon och hon ser så fasligt ledsen ut hela tiden. tuesday.

No comments:

Post a Comment