21 April 2010

ho no!

drift!
gez


så behändig som jag faktiskt är när det kommer till stresshantering, så ser situationen inte mindre dålig ut än att jag håller på att explodera av ångest. jag har suttit och stirrat mig blind på ett tiotal bilder sedan halv sju imorse, och de duger inte! varje bild känns som ett big no-no! jg försöker aktivera de kreativa cellerna i min hjärna och få fram till inspiration eftersom det under de närmsta timmarna måste produceras fram bilder.

mina alternativ är att gå till kyrkan och be den heliga treenigheten att skänka mig både nåd och idéer. eller klä på mig något vettigt för att höja på humöret och gå ut och promenera i tio timmar framåt i hopp om att något fantastiskt ska dyka upp i huvudkupolen.

den lilla känsliga panikoasen som är belägen i min mage bubblar värre än en vulkan. inte otippat.

4 comments:

 1. Lotta! Det blir nog bra! Du tar ju en massa fina bilder så jag är säker på att det löser sig :)
  Om det är nån tröst kan jag tala om att även jag sitter och är ute i sista minuten med mina bilder just nu.

  ReplyDelete
 2. SV: joodå no e ja från k-stad :) å ja va no me i revyn så sekärt såg du me noo :)

  ReplyDelete
 3. E VAR NÅO BRA, waale min banaale.

  puss: josefinus färdigmatinus

  ReplyDelete
 4. Gillar dina analoga bilder väldigt mycket faktiskt. Den första här är grymt intressant enligt mig! Så det fixar sig nog! Vi kommer väl vara nöjda sen på vernissaget serdu (;

  Ja, min bror blev nöjd med två stycken ben and jerrys glasspaket, och jag som aldrig tidigare har smakat, har nu äntligen gjort det!!

  ReplyDelete