8 April 2010

lassas med

corn

saker som skulle sitta finare än fisken:

-att jag skulle kunna sova en hel natt igenom utan att vakna tusen gånger till att jag håller på att kvävas i en hostattack, och därefter starta måste-dricka-tusen-liter-vatten- och måste-sedan-förstås-springa-på-toaletten-lika-många-gånger-ruljansen.

-att jag kunde få byta ut den här galna kikhostan mot vadsomhelst annat förutom det som dödar! jag skulle hellre ligga en vecka och kräkas än att vaka med den här förbannelsen, jag svär!

-att jag skulle bli kry någon gång och återfå min matlust. eftersom mat tillhör min topp-tre-lista på njutbara saker i livet, så är det väldigt synd att jag går omkring utan hungerskänslor och chokladbegär dagarna i ändå; att äta framstår nästan som en hobby för mig när jag tänker på det i detta läge, det är skittråkigt att inte orka tänka på god mat för jämnan, eller cruncha på nåt hela tiden.

-att ett skepp kommer lastat med inspiration till fotograferingsprocessen inför slutuställningen som äger rum om sisådär tre veckor ungefär.

3 comments:

 1. Hehe! Det är typ två veckor sedan sist jag använde mascara så jag förstår din poäng

  Tack, så mycket!! =)

  Du skall inte med till Amsterdam? Så då får vi printa våra bilder nästa vecka till utställningen... Har ingne aning vad jag ska ha... du?

  ReplyDelete
 2. krya på dig och hosta bort all hosta! :)

  ReplyDelete
 3. Stackars fröken Lotta :( hoppas du blir frisk fooooooooort

  ReplyDelete