11 February 2010

oh i wish

gud ska veta att den här torsdagen inte precis varit en av dom bästa. morgonpassagerarna på tåget var ungefär av samma åtsikt, fy vilka sura gubbar som åkte ner till helsingfors imorse. sen önskar jag mig en ny människa på mitt ställe, kan du väl fixa, gud, eller hur? en god människa. en effektiv människa. en social människa. en rolig människa. en snygg människa. en duktig människa. en oblyg människa. en färggrann människa. en människa med personlighet och en människa med utstrålning och en människa med sociala talanger, en människa som inte ska vara så satans rädd för alla helvanliga vardagliga situationerna, en människa med konstnärliga begåvningar, en människa som inte blir ställd av att inte hitta vattnet eller bli erbjuden ett bröd (till!), en människa som inte får panik av att bli fotograferad, en människa som inte blir handikappad av rutinavvikelser eller minimala överraskningar, en människa som skulle vara en helt okej människa som fortfarande skulle känna sig helt okej efter en värdelös dag av tusen floppar. den ungefärliga motsatsen till undetecknad.

jag önskar att det skulle bli vår, och jag önskar att sommaren skulle få plats i samma önskeleverans. jag önskar att jag vore stressfri och pressfri, och jag önskar tusen saker till. men mest av allt vill jag bara återkomma. mycket mycket mycket mycket mycket senare.

200912009320092bird

2 comments:

  1. Wasse, du är lätt en av de vackraste jag vet.

    ReplyDelete
  2. sv. Oh, thank you :) Man kan kanske säga saker för att vara snäll. Öhh, det där lät ju ytterst klokt, ja klart man kan och gör, iaf delvis ibland. Men detta var helt sant, fakta juttu. Du är mycket vacker.

    ReplyDelete