25 May 2010

club of agony

sip

vitsippa

det var galet mulet imorse. jag var förkyld som sjutton och min kropp var mörbultad. jag hade liksom ganska mycket lust att stanna i säng och dricka te tills dagen var slut, men jag kom mig upp ändå för att dricka några koppar te och badda halsen, samt äta det torraste rågbrödet man kan tänka sig. det smakade så illa att jag blev illamående. min intressanta dag fortsatte med att jag köade in mig till labbet för blodprov i 1 timme och 10 minuter, för att sedan höra att provet måste tas på fastande mage. bloody hell, can't describe that feeling! wooho!

som tur var, skingrades molnen på den mulna himmelen lite grann, och solen sken ett litet tag. jag var hemskt lättad över detta. och en promenad satt finast som fisken, även om jag var så dödligt trött att jag ville promenera med ögonen slutna och bara "vila dem lite grann", som man sa när man var liten.

intresseklubben - klart, slut.

1 comment:

  1. Varför skulle du ta blodprov? Jag har skräck för blodprov... Det är så sjukt äckligt... Och när man skall hålla sig utan föda före är det en ren tortyr!! Brukar svimma eller bli svimfärdig... Ush...

    ReplyDelete