24 May 2010

saker som händer en vacker dag

groev

man vaknar upp tidigt -mest tack vare att "operation: riva upp asfalten och gräva en förbaskat stora gropar överallt" börjar redan klockan 06:30 och det därefter är mer eller mindre omöjligt att sova. om man inte råkar ha öronproppar förstås. inte ens det hjälper säkert. oljudet är nämligen next to galenskap. man missar inte något av den fina soliga dagen på det här sättet iallafall!

35

man åker till stranden och myser i sitt stilla sinne åt att klockan (som på bilden för övrigt är ur funktion, obs obs!) bara är elva och det redan är 35 grader i solskenet.

kräm

man tänker på förra sommaren då man bokstavligen tiggde om att solskada huden med UV-strålning, ryser vid blotta tanken, och smor därefter in i sig i solskyddsfaktor 20 (för speciellt solkänslig hud). (note: det är hemskt lätt att börja sura tredje dagen och känna att man vill kasta solkrämen åt helvetet, då man pressat som sjutton i solen men brännan bygger upp sig i den trögaste och drygaste snigelfarten. exempel på tankar som tröstar: "jag kommer troligen inte att vara i den extremaste riskzonen för melanom där sommaren är slut" och "easy come, easy go!" så bre på med krämen vettja!)

goodie

man äter glass för glada livet. och det är helt okej att äta tre glassar om dagen! speciellt isglass. speciellt isglassen på bilden. MMM ALLTSÅ guds godhet på en glasspinne kind of.

sepia

man använder solbrillorna som ett sorts sepiafilter för att fotografera en massa töntiga saker, hehe.

hulahulacat

man försöker få katten att rycka upp sig och också njuta av det strålande goda vädret - genom att sätta en blomma på dens hjässa. himla ouppskattat.

picnic

man brer ut en filt i en park och leker picnic med baguetter och köret!

drink

på picnicfilten kan man också avnjuta den bästa drycken av alla, nämligen cranberry lonkeron.

sun

på den där filten kan man också ligga och gilla läget upp till nivå tusen (tillsammans med den bästa människan såklart).

3 comments:

  1. Exakt! Finland är verkligen efter... det kostade bara 39 kronor för hundra stycken formar. det fanns en massa andra roliga formar också ångrar lite att jag inte köpte flera...

    Okej, alltså vad har canons objektiv för bländare det där 50 mm du har? :) 2.8?

    jag har ännu bara kitobjektivet men har just beställt ett annat =)

    ReplyDelete
  2. Den där glassen finns inte i Sverige :( Ser god ut! KRAM :)

    ReplyDelete