31 May 2010

new life

ny vecka och nya tag. eftersom jag efter några gråtmilda dagar har börjat vänja mig vid mina nya, omänskliga, konstiga, fula pannlugg och eftersom jag äntligen har fått tag på en leopardmönstrad kofta som saknats i mitt liv och eftersom jag också vant in användandet av örhängen i vardagen och eftersom det lämpligt nog är måndag och eftersom jag är ledig och har all tid i världen på mig...

så är det definitivt, att för första gången på flera år, dags att påbörja ett nytt liv. på en måndag! dömt att misslyckas, jag vet, hurra! men den här gången är det liksom meningen att det nya livet ska förlänga mitt liv, göra det stadigare, tryggare, bättre och godare (mer godsmakade också!). det vill säga den svartvita motsatsen till börja-nytt-liv-varje-måndag-beteendet för några år sedan.

efter morgonens bravader, kan vi konstatera att
-ta blodprov på fastande mage fanimig är något av det värsta jag vet
-och att en morgon utan frukost är en fruktansvärt dålig morgon
-men att ett soligt väder kan höja kvalitén på morgonen ändå

outs

learn

blos

i mitt nya liv ska jag börja äta kalktabletter och tillreda varm oboy i minst två muminkoppar om dagen (och även lapa i mig den där oboyn) och ta mig fan i kragen och lära mig äta joghurt utan att få avskyvärda kväljningar på direkten och springa i trappor och belasta skelettet till tusen. hurra, hurra. det kommer bli ett bra liv, hurra, hurra, hurra (extrapepp är inte skadligt, speciellt inte för en människa som lider av stora svårigheter att hålla motivationen uppe).

för att starta måndagen och veckan med en livstida lärdom alltså: drink milk! kroppen kommer med all säkerhet att tacka dig och ditt skelett kommer troligen inte vara några årtionden äldre än dig själv i ett senare läge i livet.

elviz haz zpoken and left the building, peace.

3 comments:

 1. hur kommer det sig att du har kalkbrist? oooooh, blodprov igen... *ryser* hehe

  jag borde själv dricka mera mjölk kom jag på. oboy var en bra ide! förutom att min hy inte gillar det, haha :D

  jag köpte ett sigma 18-50 f.2.8 macroobjektiv ^^
  är riktigt nöjd med det!

  ReplyDelete
 2. PS! jag har också nyligen klippt håret. eller egentligen 10 i morse. Haha! varför gillar man inte när det är riktigt nyklippt? borde tvätta det nu igen så skulle det vara lugnt. haha... har dock bara klippt topparna... behövdes!

  ReplyDelete
 3. Ooj, tack! =)

  Jag skulle haft den där bilden till sista skoluppgiften men hann aldrig printta ut den. hade rubriken "barnmisshandeln har ökat, så man kan tänka sig hur jag fått ihop det ;) )

  jaag skall tipsa medsamma när jag fixar hemsida! men funderar nu riktigt hur jag skall göra. eftersom jag inte är ett tekniskt geni. fnderar o starta en fotoblogg istället och enbart lägga upp bilder o sen tänka vidare... jag vet inte riktigt... hmm.. måst elära mig mera om hemsidor frst :)

  PS. har aldrig fattat hur bloglovin funkar - ?

  ReplyDelete