19 October 2010

who is it

lots

är utmanad att berätta 7 saker om mig själv, och utmaningen fick jag av matilda, ninni och sabina! det tog mig ungefär ett hundraårshelvete att komma på dehär sju sakerna, varav vi kan dra slutsatsen att jag nog måste vara en jätteintressant person!

1. när jag var liten var jag hemskt intresserad av att experimentera med eld. sjysta grejer att jag inte eldade upp hela huset där jag satt under täcket och avfyrade hårspray i ett värmeljus. om mina egna ungar nånsin blir som jag själv var som barn så kommer jag ögonaböj adoptera bort dem till vargarna.

2. jag lirar mario kart wii varje dag ett litet tag, hehehehehe.

3. jag är verkligen sämst i världen på att rita / måla / teckna. jag kan inte ens rita en streckgubbe, det är helt sant, för att ens tala om akvareller och grejer.

4. om jag gjorde en top 10-lista på önskvärda saker, skulle "att vinna på lotto" aldrig i livet vara en av dem.

5. det är nästan oklokt hur mycket godsaker jag kan förtära innan kalaskulan säger stopp. ibland känns min mage bottenlös på alla fronter.

6. jag gillar nog nästan all mat, men kan inte förstå hur i helsike någon kan gilla svamp! eller hur någon frivilligt utan dödshot äter havregrynsgröt! taskigt.

7. jag är mesig och harhjärtad. jag är livrädd för att flyga, jag avskyr att åka bil när det är mörkt, jag har galen höjdskräck och cellskräck, och jag springer hellre 80 våningar i trappor än tar hissen upp.

och jag utmanar i min tur miilo, cami & terese

2 comments:

  1. har du ny frisyr? det ser i alla fall axellångt/kort och fint ut :)

    ReplyDelete
  2. men gott! du tar så fina bilder... :)

    åh, vet inte riktigt hur stor, men ca 30 cm på lången och 3 cm djup skulle jag tippa på! gör den i en rund form annars, då ska den vara 22 cm rakt över :)

    ReplyDelete