13 April 2011

upp som en pannkaka

moomin strip

alltså nej. den här dagen. jag har varit utlåst hela eftermiddagen, från klockan elva till och med klockan halv fem då herr johansson äntligen behagade komma hem från sitt jobb. de här timmar spenderades i stan. jag lovar, jag har pillat på stans varje butiks varje liten pryl idag! OCH INTE KÖPT ETT JÄVLA DUGG. high score där, ja! vart och vartannat klädesplagg på gina tricot kostade 4,90. samma inne på h&m. men shop-stop it is (för det har jag glömt att nämna, tror jag).

förutom att arbetskraftsbyrån hatar gärningar som på eget initiativ görs för att förbättra livskvalitén i form av get-a-job-prövomål (AVSLAG! skriker de jävla besserwissrarna och "har inte tid att behandla ärendet desto mer"), så räckte mjölken bara till en halv portion gröt imorse, samt att bussen in till stan kostade 2,50 men min pengbörs endast innehöll 2 euro och 45 cent i cash (SÄLLAN!!! jag blev så ledsen att jag promenerade hela vägen in till stan istället) (conversen var inte nådiga mot en enda tå eller häl 8 kilometer senare). av okänd anledning bestämde jag mig för att byta lunchen mot en fika på waynes och blev alldeles salig i den utlåsta själen av tanken på den himmelska morotskakan och chai latten. fikat blev en himla besvikelse dock, eftersom dom just idag hade slut på sin morotskaka (besvikelsen, jag menar, i can't get over it), och jag blev så ställd över det oväntade faktumet, att jag inte förmådde mig till att beställa nåt annat utöver chai latten.

men sen vände det. skatteverket hade - trots mitt sinneslöst inkomstrika förra-år (behöver jag förtydliga sarkasmen här?) - uppmärksammat mig med en decemberpenning i år. inga klagomål på den. jag tänkte använda pengarna lite i förskott och ställa till med browniebak för hela slanten imorgon! möjligtvis även morotskakebak, jag kan inte ens i ljusår räkna till evighetstiden jag haft cravings på den. men allra mest för att lappa över waynesbesvikelsen tidigare idag.

2 comments:

  1. Tack för din otroligt gulliga kommentar! <3

    ReplyDelete
  2. Jag fick också tillbaka på skatten! 8000...fast Magnus fick restskatt på 4000 så det blir bara 4000.

    ReplyDelete