6 April 2011

nature fresh smoothie

smoothie2
smoothie3
smoothie

ekologisk smoothie utan tillsatser - hittas på stockmann till det fina priset 1,95€ stycket. och tack vare deras Galna Dagar så kan man köpa dem för 1,50€ imorgon, torsdag! favoritsmaken är med kokos och ananas. men den med blåbär är nästan minst lika god. och den med passionsfrukt. okej. alla. alla är hemskt goda. jag rekommenderar alla.

bortsett från att jag hade missat att galna dagarna kört igång idag (jag kan fortfarande inte f-a-t-t-a hur jag kunnat missa det, det har blivit en eländig grottmänniska av mig, homo sapiens sapiens speaking, tjenare!), så tror jag att jag ska ta del av den vettlösa folkrusningen där imorgon. windowshopping is the magic word! utan att känna ha-begär. jag lovar. inte ett dugg! inte ens någon enstaka ny mugg eller tallrik eller whateverkärl skulle sitta bra! jag lovar! inte ens det!

åååååååååååååååååh!

men jag köper inget ändå. punkt.

5 comments:

  1. jag har mer mat på förbjudet-listan än på tillåtet-listan om man säger så, pinsamt att erkänna men ja.. inget jag vanligtsvis erkänner heller så. ganska lite mat som är tillåtet. egentligen. banan har jag aldrig varit särskilt förtjust i, funkar skivad i yoghurt och så men annars - njaaaaa. men liksom man ska ju inte vara RÄDD för t ex banan, däremot är det ju helt okay om man inte gillar smaken. du fattar skillnaden :* jag är klok i hjärnan och osmart i handlingen. NEJ jag har inte en enda festival bokad (!!!???!!) har du? jag älskar festivaler men är inte riktigt lika älsk i att tälta...det var på festival för nån sommar sen som jag trillade ner i äs:en så hårt igen. dom oregelbundna mattiderna (typ ingen mat alls näe) och stressen (KUL bra stress, men ändå?) blev inget bra slutresultat alls. jättemärkligt att jag vet EXAKT när allt gick åt skogen igen, tidigare har det varit mer smyga-på och subtilt. nu bara: krasch bom. det är ingen snö alls här nu och nu på eftermiddagen har det varit soligt och rätt varmt! WOW! känns hoppfullt. har ni mkt snö kvar? stackars er. verkligen stackars er. om nån vecka är det påsk, bra! gula söta kycklingar osv. hur firar ni påsk borta i finlandet? k r a m

    ReplyDelete
  2. Befinner mig tyvärr, tyvärr lite väl långt bort från både Stockmann och Galna Dagar (äsch då!) här uppe i Österbotten, men jag måste ta och kolla om de där smoothiesen säljs någonstans här hos oss. Låter jättegott, älskar kokos så den med kokos och ananas skulle jag definitivt vilja testa.

    ReplyDelete
  3. Kokos och Ananas lät supergott!

    ReplyDelete