26 April 2009

+26

det har varit en fantastisk helg: vädret har överraskat oss positivt, solen har gassat från en alldeles klar himmel, och värmen har möjliggjort saker som att sitta ute i endast t-shirt och dricka goda drycker och äta goda saker. därtill har vi även sovit långa nätter, sett två skitdåliga filmer (funny games & life of python), och förutom att vi låste ut oss i fredags, har vi även gjort av med vår förrådsnyckel, igår. men det är lugnt. jussi har ett bra verktyg som man kan bända upp hänglåset med. medans hoppas vi på att ingen obehörig hittar nyckeln och hittar vårt förråd och tar alla våra saker. så som en madrass, jussis skidor (det enda av ekonomiskt värde i förrådet, egntligen), katternas transportbur, och våra vinterkläder. och våra gamla skolpapper. intresseklubben...

bilder från lördagen. eftersom kamerabatteriet laddade ur efter cirka fem bilder, så är de övriga bilderna tagna med den ovärdiga telefonkameran. men bättre än ingenting va.

förutom en attraktiv potatissallad och fyllda sandwich, bjöd vår klena picnicpackning även på dessa små muffins. de var chokladiga, men dock inte så kladdiga. snarare jävligt torra.

och sen var det dethär med god dricka. fastän cider är att dissas och gin cranberry is the shiet, så är kopparbergs nya persikocider en smakande hit!

min bäste pojke!
- -

- -

när kvällssolen gått ned bakom stadens hus och det blev så kyligt att det inte gick att sitta kvar ute längre, gick vi hem, drog på oss mer kläder, och satte oss på balkongen där jussi spelade mycket gitarr och jag drack några rosafärgade drycker.

det har lovats bra väder till hela veckan. till valborg till och med! jag är i extas och lycklig som en apa. det är fantastiskt med sol och värme och alla kläder som man kan använda sig av nu. jag höll redan på att bli riktigt less på min toppluva och halvtrista wannabeläderjacka.

1 comment:

  1. Världens bästa Lotta, det är du det. Det är inte riktigt sådär varmt här att man kan gå i bara kort klänning utan något mer, men snart! Bilderna från loppisen var gamla :) Jag blir glad av dina kommentarer. Hur varmt har ni det hos er? Hoppas våren är hos er också, annat vore himla orättvist och dumt.

    ReplyDelete