2 April 2009

INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR (not)

hej. dagen var dålig redan från första början, imorse, men det hela kronades av en fruktansvärt-nära-döden-upplevelse ikväll. jag är väldigt noggrann med att tugga maten ordentligt innan jag sväljer den. madonna inspires me. en ganska jävligt stor bit gurka kom sig iallafall förbi mina tuggande gommar, och slank rakt ner i luftstrupen.

när en man håller på att kvävas i en fin restaurang på någon film, börjar han vifta med händerna och ha en massa kvävande ljus för sig. i verkligheten var det inte så fint och behärskat, eftersom jag for upp och började springa runt som höna, jag löddrade i munnen och kräktes ner hela vardagsrummet och skrek på hjälp det bästa jag kunde medans jag inte kunde andas och hela min börstkorg höll på att explodera. efter att min bäste prins dunkat mig i ryggen och tryckt mig på magen i vad som kändes som en evighet, gav äntligen luftstrupen med sig och gjorde sig av med inkräktaren. då var jag cirka två sekunder från att bli medvetslös.

vi pausade middagen ett tag för att städa upp efter mig i vardagsrummet. sen grinade jag i tre kvart, och sen kändes det bättre. skoj att vara vid liv faktiskt.
jag är fortfarande i ett smärre chocktillstånd. haha (för att lätta på stämningen).

3 comments:

 1. OMG LOTTA!!!!!! Vad hemskt!! =-0 Usch, det där är min värsta skräck. Tur att killen var där. Uh, jag blir riktigt darrig.

  ReplyDelete
 2. This is a microkladdkaka:

  2 ägg
  Högst 2,5 dl socker
  2 dl vetemjöl
  1 msk vaniljsocker
  3 msk kakao
  100 g smält smör
  3-5 min i micron på full effekt,1000 watt.

  Tror 2 dl socker räcker, tycker kakan blir på gränsen för söt med 2,5 dl. Receptet stulet från en lapp på micron i Arkens ungdomsgård. :) Jo, sandwichgrillen är a terrific uppfinning då den fungerar normalt. Nu är jag bara arg på den, tog en evighet att få bort bröden från nedre delen och den övre är kvar (grillen var en gratisgrej från Ellos om man köpte för en viss summa.. That explains everything I guess. Hah.)

  ReplyDelete
 3. Och just det: Kakan måste lagas i en glasform / plastform gjord för microvågsugnar. Metall is a big no-no när man lagar saker i micron (du kanske vet det).

  ReplyDelete