10 August 2010

dockhuvuden

dalarnas

jag kom mig nog aldrig för att visa den finfina dalaponnyn som följde med mig hem från sverige. den heter Charles Från Dalarna och är mycket enslig där den står i hyllan på en särskilt dålig plats (dålig med tanke på att de egentligen borde stå i ett guldvitrin eller så) tillsammans med två stycken matrioskjadockor (och deras tillhörande minidockor). jag drömmer om att ha en hel bokhylla full av matrioskjor och dalahästar. och jag längtar till st petersburg. det gör nog min fina jordgubbsdocka också.

matuska

3 comments:

 1. Oj, det var inte lite tid! Strongt att du tog dig ur det! Du är fin som du är :)

  Dalahästar är typ underbara! Har en stor röd som jag fick till min tvåårsdag (=

  ReplyDelete
 2. gud vilka snygga, både hästarna och dockorna!

  ReplyDelete
 3. niiice pix. har dalahästar nånstans nerpackad i nån låda. de är så malplacerade var jag än sätter dem. men de ryska babushkorna (*försöker stava på ryska*) borde jag plocka fram...

  jonää, man mådde verkligen inte bra då på den tiden, några år tillbaka. har raderat och eldat upp en massa gamla anteckningar, som var allt annat än sammanhängande dessutom. urk!
  ja, jag tror jag kan kalla mig frisk...eller så frisk man kan bli. en del finns alltid kvar eftesom det ändå gick åt många år till det där. men ändå är allt det där långt borta. sällan tankar och dåliga vanor dyker upp eller gör sig påmind. Men ändå...när jag möter på motgångar av lite större slag så är första tanken alltid en gammal tanke =/ Men även där tar det friska över och den gamla dåliga tanken får inte plats och utrymme.

  Hur är det med dig? Är du helt frisk eller så frisk det går att bli? Kommer tankarna tillbaka?

  Kram//Terese

  ReplyDelete